Σουλεϊμάν εναντίον Σιλά – Τουρκική μάχη για την τηλεθέαση στα ελληνικά …χώματα

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης

Με τον ερχομό της στην ελληνική τηλεοπτική επικράτεια συγκίνησε το πανελλήνιο με την τραγική της ιστορία. Η εσώκλειστη και πανέμορφη Τουρκάλα, Σιλά, με τον γοητευτικό αγά της, Μποράν, δεν άφησαν περιθώριο να στεργιώσει κανείς και τίποτα την ώρα που έβγαιναν στον αέρα. Έτσι, κύλησαν τα καλοκαιρινά βράδια με τη Σιλά να συγκεντρώνει την οικογένεια γύρω από τον καναπέ, ξετυλίγοντας το …αγκαθωτό κουβάρι της ιστορίας της.

Κι ένα βράδυ του Σεπτέμβρη ήχησαν από μακριά τα τύμπανα του πολέμου! Με όση μεγαλοπρέπεια μπορεί να διαθέτει ο Ονούρ, πήρε το άλογό του και ξεκίνησε την επεκτατική του πολιτική. Μεταξύ των στόχων του, ήταν φυσικά και οι Έλληνες τηλεθεατές. Ο Σουλεϊμάν, όπως τον λένε τώρα, δεν θέλησε να σηκώσει τους ανθρώπους από τον καναπέ, μόνο να αλλάξουν κανάλι απαίτησε. Τις πρώτες μέρες φάνηκε να μην μπορεί να τους πείσει, τα μαχαίρια και οι χατζάρες ωστόσο, γρήγορα έφεραν αλλαγές στις ισορροπίες του prime time.

Τις τελευταίες μέρες, η Σιλά έχει χάσει κάτι από την θερινή της αίγλη, καθώς βλέπει τα νούμερα τηλεθέασης να κατεβαίνουν. Ο αντίπαλός της Σουλεϊμάν αποδείχτηκε κάτι παραπάνω από επικίνδυνος. Το βράδυ της Παρασκευής, η σειρά του MEGA περιορίστηκε στο 24,7%, περισσότερο από δέκα μονάδες κάτω συγκριτικά με το καλοκαίρι. Εν αντιθέσει, το σίριαλ του ΑΝΤ1 κατάφερε να ξεπεράσει το ψυχολογικό φράγμα του 20% και να κλείσει με 20,8% στο γενικό σύνολο.

Και ο τουρκικός πόλεμος συνεχίζεται στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ -υπενθυμίζουμε- τηλεόραση και θα συνεχίζεται απ’ όσο φαίνεται για πολύ ακόμα. Όσο η ντόπια μυθοπλασία απουσιάζει, στο prime time επιτρέπονται μόνο τουρκικοί χοροί…

Γιώργος Σκρομπόλας

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης

Διαβάστε ακόμα:

Μεσημεριανή Μελέτη, Μίλα, Φου – Μου live! Ποιό πρόγραμμα κατάφερε να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό;