Σουλεϊμάν εναντίον Σιλά! Ποιός κέρδισε στη μάχη της τηλεθέασης;

Πολύ μεγάλη η διαφορά μεταξύ των δύο τουρκικών σίριαλ στην πρώτη τους τηλεοπτική αντιπαράθεση!

Το φθινόπωρο μπαίνει σιγά – σιγά και η prime time ζώνη των καναλιών παραδίδει δωρεάν μαθήματα τουρκικής γλώσσας. Από χθες το βράδυ ο ΑΝΤ1 έριξε στη μάχη και το νέο του χαρτί στα χρώματα της ημισελήνου, την υπερπαραγωγή «Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής» με ένα δίωρο πρώτο επεισόδιο. Από σήμερα, ο «Σουλεϊμάν» θα ξεκινά τις εκστρατείες του κάθε βράδυ στις 21:00 και μία ώρα μετά θα δίνει τη σκυτάλη στην Asi, της οποίας οι καλοκαιρινές περιπέτειες συνεχίζονται και το φθινόπωρο. Απέναντι, το MEGA τοποθετεί την δημοφιλή Sila, τη σειρά που έκλεψε τις εντυπώσεις το καλοκαίρι που μας πέρασε. Ποιο ήταν το αποτέλεσμα της πρώτης βραδιάς τουρκικού αφιερώματος των δύο καναλιών;

Μεγάλη νικήτρια αναδείχθηκε η Sila, η οποία δεν υποτάχτηκε στον Σουλεϊμάν. Μάλιστα, πολύ υψηλή τηλεθέαση για το MEGA εξασφάλισε και η επανάληψη του «Ευτυχισμένοι Μαζί». Ο Σουλειμάν που ξεκίνησε γύρω στις 21:15 και ολοκληρώθηκε δύο ώρες πιο μετά, δεν κατάφερε να κάνει μέσο όρο τηλεθέασης πάνω από 17,8%. Η Sila που τέλειωσε στις 22:15, πέτυχε καίριο χτύπημα στον αντίπαλό της, εξασφαλίζοντας για το MEGA το 26,4% των τηλεθεατών.

Στη δεύτερη ώρα προβολής του, ο Μεγαλοπρεπής Σουλεϊμάν κατάφερε να ανεβάσει τα ποσοστά τους ακόμα και στο 25,7%. Ωστόσο, ανοδικές τάσεις παρουσίασαν και τα νούμερα τηλεθέασης του MEGA, με το Ευτυχισμένοι Μαζί να ξεπερνά το 30%!

Δείτε πως διαμορφώθηκε η τηλεθέαση των δύο καναλιών την ώρα που ήταν στον αέρα το πρώτο επεισόδιο του Σουλεϊμάν:

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης

Γιώργος Σκρομπόλας

Διαβάστε ακόμα:

Απόψε έρχεται ο ο Σουλειμάν ο Μεγαλοπρεπής!