Σωτήρης Καλυβάτσης: «Δεν ευθύνομαι για τον οικονομικό προσωπικό μου «μαρασμό»

«Έχω ένα θεματάκι με τα χρήματα...»

Ο ηθοποιός, τον οποίο συντομα τα δούμε μαζί με τον Σάββα Πούμπουρα και την Ντορέττα Παπαδημητρίου στο νέο τηλεπαιχνίδι του MEGA «Ελλάδα σ'αγαπώ» μίλησε στην Ρενέ Σαραντινού και στο περιοδικό Λοιπόν για τη σχέση του με τα χρήματα…

Ξέρω ότι με τα χρήματα δεν έχεις καλή σχέση. Δεν σε αγχώνει το οικονομικό δεδομένου ότι ζούμε δύσκολες εποχές;

Έχω ένα θεματάκι με τα χρήματα, ναι. Δεν είμαι από πλούσια οικογένεια, δεν είχαμε ποτέ ιδιαίτερα χρήματα. Στην πορεία της ζωής μου με πολλή προσωπική εργασία υπήρξαν χρήματα, μετά έπαψαν μνα υπάρχουν, όχι γιατί έκανα κάποιο λάθος, γιατί «όλοι μαζί» κάναμε κάποιο λάθος που ανεχόμασταν ίσως κάποιους ανθρώπους να μας κλέβουν μπροστά στα μούτρα μας ή βολευόμασταν σε αυτή τη φάση. Δεν ευθύνομαι για τον οικονομικό προσωπικό μου «μαρασμό». Το καλό με τα λεφτά είναι ότι όταν έχω, ξέρω τι θα τα κάνω.

Το σπίτι στη Θεσσαλονίκη που είχες με δάνειο το έχεις ακόμα;

Το έχω και πληρώνω ακόμα το δάνειο, τον ΕΝΦΙΑ, έχω και το σκαφάκι μου. Αν δεν καταφέρω να πουλήσω το σπίτι, επειδή είμαι πια στην Αθήνα, δεν θα με πείραζε να φύγει από πάνω μου, να μην το έχω. Η εποχή μας είναι για να μην έχεις τίποτα στο όνομα σου. Θα ήταν πολύ ωραίο να μην έχω τίποτα στο όνομα μου, εκτός από το καΐκι μου, που είναι παλιό και δεν έχει κάποια ιδιαίτερη αξία.