«Σωθήκαμε από θαύμα! Είμαι ακόμα σοκαρισμένη»

«Μετά την πρόσκρουση έπεσε και στον γκρεμό»

Το αληθινό της χαμόγελο είναι το δυνατό της σημείο. Η Νάντια Γιαννακοπούλου είναι πηγή θετικής ενέργειας και, παρά την πρόσφατη περιπέτεια που είχε, δεν το βάζει κάτω. Μιλώντας με την Σάσα Σταμάτη και την εφημερίδα Παραπολιτικά αποκάλυψε ότι σώθηκε από θαύμα στο πρόσφατο τροχαίο ατύχημα που είχε.

Τι συνέβη τελικά πριν από λίγες ημέρες; Παραλίγο να ήταν δυστύχημα;

Είμαι ακόμα σοκαρισμένη. Ήμασταν στην Καλαμάτα μαζί με τον πατέρα μου. Οδηγούσε εκείνος και ξαφνικά η οδηγός ενός αυτοκινήτου στο αντίθετο ρεύμα έχασε τον έλεγχο και, με απανωτά τετ-α-κε, ήρθε στο αντίθετο ρεύμα και έπεσε πάνω μας. Μετά την πρόσκρουση έπεσε και στον γκρεμό. Σωθήκαμε από θαύμα και εμείς και οι άλλοι άνθρωποι. Ευτυχώς, είναι αυτό που λέει ο λαός «άγιο είχαμε». Δεν υπήρξαν σοβαροί τραυματισμοί. Μια θλάση έχω στην ωμοπλάτη μου και πόνο στον αυχένα. Όταν βλέπεις τον Χάρο με τα μάτια σου, πάντως, ξαναβλέπεις τη ζωή σου διαφορετικά. Καταλαβαίνεις πόσο εύθραυστα είναι τα πράγματα και πως όλα μέσα σε ένα λεπτό μπορεί να αλλάξουν.

Εκείνη την ώρα πώς ένιωσες;

Εκείνη την ώρα απλώς πάγωσα και έβλεπα ένα αμάξι να έρχεται στροβιλιζόμενο κατά πάνω μας. Δεν πρόλαβα να σκεφτώ και να νιώσω τίποτα. Το έβλεπα σαν να έβλεπα μια ταινία.