Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για το έγκλημα στο Χαϊδάρι: «Μπήκε στο αμάξι και άρχισε να της ρίχνει τη μία μαχαιριά πίσω από την άλλη»

Όλα όσα αποκάλυψε η αδελφή του θύματος στην Tatiana Live!

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία του Χαϊδαρίου από το ειδεχθές έγκλημα, στο οποίο ένας άντρας σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγό του με 16 μαχαιριές. Η αδελφή του θύματος μίλησε στην Tatiana Live και περιέγραψε τις σοκαριστικές στιγμές του εγκλήματος.

«Με ωραίο τρόπο της μιλούσε, της λέει “έλα εκεί, θέλω να σου δώσω κάτι χαρτιά” για ένα σπίτι που είχανε στη Λούτσα με δάνεια και τέτοια και λέει και η αδερφή μου “εντάξει να έρθω, που είσαι;”. “Εκεί στο νοσοκομείο το Αττικόν”. Και πήγε εκεί πέρα και την πήρε τηλέφωνο, λέει “κατέβα να σου δώσω τα χαρτιά”. Ανοίγει το αυτοκίνητο να μπει μέσα τάχα να της δείξει τα χαρτιά εκεί, βάζει τις ασφάλειες, την κλείνει μέσα και βγάζει το μαχαίρι και άρχισε και της έριχνε τη μία μαχαιριά πίσω από την άλλη. Δεν μπορούσε να βγει, δεν μπορούσε να βγει. Φώναζε εκείνη την ώρα και ο κόσμος άκουγε και έλεγε ότι τσακώνονται μέσα σε ένα αυτοκίνητο. Μετά που άνοιξε το παράθυρο, μπόρεσε και το άνοιξε, πήγε ένας σεκιούριτι, άνοιξε την πόρτα και την βοήθησε να βγει. Ήταν πολύ αργά, έκανε μερικά βήματα, είπε “βοηθήστε με, βοηθήστε με” και μετά σωριάστηκε κάτω».