Σοκάρει πασίγνωστη ηθοποιός! Έτρωγε φαγητό που είχαν μαγαρίσει οι αρουραίοι!

«Οι νύχτες ήταν φρικτές! Δεν πήγαινα στο μπάνιο»

 Είναι μία από τις πιο περιζήτητες ηθοποιούς με την επιτυχία του «Hunger Games», ωστόσο η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός αποκάλυψε πως τα πρώτα της χρόνια μόνο εύκολα δεν ήταν. Η 25χρονη Jennifer Lawrence μιλώντας στο ραδιόφωνο μίλησε για το πόσο προσπάθησε στη ζωή της για να γίνει και να καθιερωθεί ως ηθοποιός και αναφέρθηκε στις άθλιες συνθήκες στις οποίες ζούσε.

«Με μεγάλωσαν οι αρουραίοι και αυτό σε σκληραγωγεί. Είχα φτάσει σε ένα σημείο που κυριολεκτικά μοιραζόμουν το φαγητό μου με αρουραίους. Δεν είχα χρήματα» λέει η Jennifer Lawrence περιγράφοντας τη ζωή της στο σπίτι που έμενε.
«Αν ένας αρουραίος έτρωγε το ψωμί μου, όταν πρωτοπήγαμε εκεί, θα έλεγα «μπλιαχ» και θα πετούσα όλο το καρβέλι. Αλλά τελικά, άρχισα απλά να κόβω το ψωμί γύρω από την τρύπα που είχε κάνει ο αρουραίος τρώγοντας. Οι νύχτες ήταν φρικτές, τότε έβγαιναν οι αρουραίοι. Δεν πήγαινα στο μπάνιο. Ο πατέρας μου ακόμα το θυμάται και λέει «Τότε κατάλαβα ότι το έλεγες σοβαρά». Τότε, άλλαξε η στάση του πατέρα μου, γιατί ήρθε στο σπίτι και είδε τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ζούσα.»