Σοκ για τη Λίτσα Πατέρα! Μπήκε διαρρήκτης στο σπίτι της ενώ ήταν μέσα!

Τον κατέγραψαν οι κάμερες!

Περιπέτεια πέρασε το βράδυ της Παρασκευής η Λίτσα Πατέρα, καθώς κλέφτης εισέβαλε στο σπίτι της γύρω στις 8 παρά ενώ εκείνη βρισκόταν μέσα! 

«Το ωραίο είναι ότι εμείς στην πολυκατοικία που είναι επί της Βασιλίσσης Σοφίας, έχει πρεσβεία κάτω με κάμερες, με κόσμο, έχει φύλαξη, εγώ έχω κάμερες μέσα στο σπίτι. Όμως είχαμε κάνει το λάθος και δεν είχαμε κλειδώσει. Έφυγε η κοπέλα και δεν κλείδωσε. Χωρίς εργαλεία, χτύπησε την πόρτα με τον ώμο του και μπήκε μέσα. Εγώ ήμουν στην κρεβατοκάμαρα. Άκουσα έναν ψιλοθόρυβο, λέω γύρισε η κοπέλα και βγαίνω έξω σιγά σιγά και όπως πήγα προς την πόρτα τη βλέπω μισάνοιχτη, καταλαβαίνω ότι κάτι γίνεται και γυρίζω δεξιά που είναι μία κρεβατοκάμαρα και βλέπω μέσα αυτόν τον κύριο. Ντυμένος καταπληκτικά. Βγήκα έξω. Η αστυνομία λέει πάντοτε να βγαίνετε έξω και αρχίζω βεβαίως να φωνάζω αι αρχίζουν και οι σειρήνες και έφυγε τρέχοντας» είπε η αστρολόγος. 

Ο δράστης, ο οποίος πρόλαβε να αρπάξει ένα μικρό πορτοφολάκι με χρήματα και κοσμήματα, που ανήκε στην βοηθό της αστρολόγου καταγράφηκε από τις κάμερες ασφαλείας…