Σοφία Τσιλιγιάννη: Πού βρίσκεται σήμερα η γνωστή παρουσιάστρια;

Με τι ασχολείται η άλλοτε σιδηρά κυρία της ενημέρωσης;

Με σπουδές Οικονομικών στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και μεταπτυχιακές σπουδές στο Τμήμα Δημοσιογραφίας του πανεπιστημίου του Ιλινόις στις ΗΠΑ, η Σοφία Τσιλιγιάννη κάνει τα πρώτα επαγγελματικά της βήματα το 1991 ως συντάκτρια ύλης και παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων στην ΕΤ1. Ύστερα από δύο χρόνια παίρνει μεταγραφή στον ΑΝΤ1 παρουσιάζοντας το κεντρικό δελτίο. Το 1997 υπογράφει συμβόλαιο με το Mega και το 2000 επιστρέφει στη δημόσια τηλεόραση. Το 2003 μετακομίζει στον Alpha, αλλά τρία χρόνια μετά αποφασίζει να δώσει προτεραιότητα στην οικογένεια.

Η παρουσιάστρια παντρεύεται τον Θωμά Γεράκη και από κοινού ιδρύουν την εταιρεία έρευνας και επικοινωνίας Marc. Με πρόεδρο τον σύζυγό της κι εκείνη δίπλα του να υλοποιεί και να σχεδιάζει προγράμματα επικοινωνίας και έρευνας για τους πελάτες της, η Σοφία Τσιλιγιάννη προστατεύει την προσωπική της ζωή από τα φλας της δημοσιότητας.

Όπως γράφει η Δήμητρα Δάρδα στην Espresso, το ζευγάρι απολαμβάνει κάθε καλοκαίρι τις διακοπές του στην Πηγή Ικαρίας, το νησί καταγωγής του Θωμά Γεράκη. Εκεί βρίσκεται το εξοχικό τους, όπου περνούν ανέμελες στιγμές.

Πώς ήταν και πώς έγιναν; Δείτε πόσο άλλαξαν στο χρόνο διάσημα πρόσωπα!