Σμαράγδα Καρύδη: «Ο ρόλος της παρουσιάστριας δεν με αφορά τόσο…»

«Δε θα έκανα με τίποτα πρωινή εκπομπή»

Παρουσιάζει από πέρυσι το Celebrity Game Night στο MEGA και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία, ωστόσο ο «ρόλος της παρουσιάστριας» λέει πως δεν την αφορά. Ο λόγος για την ηθοποιό Σμαράγδα Καρύδη, η οποία μίλησε στην εφημερίδα Real και στον Βασίλη Μπουζιώτη.

 Θερμότατα έχει αγκαλιαστεί το Celebrity Game Night που παρουσιάζεις…

Γελάμε τόσο πολύ, περνάμε τόσο ωραία που αυτό… βγαίνει και στο αποτέλεσμα, που λένε σε πολλές συνεντεύξεις! (γέλια) Υπάρχει κέφι, γίνεται πλάκα και ο κόσμος έχει ανάγκη να ξεσκάσει και να ξεδώσει με τόσα που βιώνει.

Το παρουσιάζεις με όρεξη αλλά δε νομίζω ότι σε τρελαίνει ο ρόλος της παρουσιάστριας…
Το κάνω πραγματικά με όρεξη και κέφι, αολλά ο ρόλος της παρουσιάστριας δεν με αφορά τόσο. Ωραίο βγαίνει, κάνει και καλά νούμερα, περνάμε και ωραία, υπάρχουν κάποια λεφτά. Δεν δηλώνω παρουσιάστρια, όμως. Είμαι ηθοποιός και μόνο.

Να υποθέσω ότι δεν θα «ψηνόσουν» με τίποτα να κάνεις πρωινή εκπομπή…

Με τίποτα όμως!

Το κασέ σου θα έχει πέσει και εσένα…

Όπως όλων! Αλλά δεν μπορώ να γκρινιάζω για το «κουτσούρεμα» της αμοιβής μου, όταν γύρω μας υπάρχει τέτοια κρίση και ανεργία. Ναι, όντως έπεσε πολύ το κασέ μου, όπως όλων μας, αλλά τι να κάνω; Να μείνω εκτός τηλεόρασης

Πες μου σε ποσοστό πόσο έπεσαν τα λεφτά σου;

Ένα εξήντα τοις εκατό…

Η οικονομική κρίση σε «πλήγωσε» εσένα;

Όπως όλους… Αλλά δεν έκανα ποτέ μεγάλα «ανοίγματα», δεν αγόρασα πανάκριβο αυτοκίνητο, δεν έκανα τρελές σπατάλες. Ένα σπίτι κι ένα εξοχικό αγόρασα και τώρα τρέχω με τα χαράτσια. Όπως όλως ο κόσμος.