Σκορδά – Λιάγκας: «Του χρόνου δεν θέλουμε να δουλέψουμε μαζί»!

Διαβάστε όλα όσα αποκάλυψε η Φαίη με τον Γιώργο

 Ο ανταγωνισμός είναι πιο δύσκολος φέτος;

Φ.Σ.: Η ζώνη είναι δύσκολη. Θεωρώ ανούσιο, ανώφελο να ασχολείται κάποιος με το τι κάνουν οι απέναντι. Στόχος είναι να γινόμαστε εμείς καλύτεροι και όχι χειρότεροι.

Γ.Λ.: Φέτος είναι διαφορετική η πρωινή ζώνη. Εχούν μείνει μόνο δύο εκπομπές. Δεν έχω σχολιάσει ποτέ τα νούμερα  και δεν πρόκειται να το κάνω ούτε τώρα. Θα πω, όμως, ότι οι δύο εκπομπές που έχουν μείνει στη ζώνη αυτή κάνουν αθροιστικά πάνω από 50%. Που σημαίνει ότι η πλειοψηφία του κόσμου αποζητά αυτού του είδους την πρωινή παρέα. Και για μένα το σημαντικό είναι να μπορέσουν τα κανάλια να διατηρήσουν την πρωινή ζώνη – και δεν λέω για εμάς, γιατί εμείς μπορεί να μην είμαστε του χρόνου, αλλά υπάρχουν 60-70 άτομα που δουλεύουν πίσω από μια τέτοια εκπομπή. Η πρωινή ζώνη δεν έχει τελειώσει. Αυτό πιστεύω. 

‘Εχουν γίνει σχόλια και για τις τηλεοπτικές εγκυμοσύνες…

Γ.Λ.: Αυτά που λέγονται ότι στην τηλεόραση πουλάνε όσες είναι έγκυες, τα ζευγάρια κ.τ.λ. τα θεωρώ αστεία. Στην τηλεόραση πουλάνε οι καλές εκπομπές. Η Μενεγάκη, που  δεν είναι φέτος έγκυος, πάει καλά και είναι μια διαχρονική αξία. 

Φ.Σ: Ούτε ο Θέμος είναι έγκυος!

Γ.Λ.: Φέτος είμαι έγω έγκυος. Η εκπομπή πέρυσι, που η Φαίη ήταν έγκυος πήγε καλά, αλλά δόξα τω Θεώ και φέτος που δεν είναι έγκυος πάλι καλά τα πάει. Τώρα όσον αφορά τη συνεργασία με τη Φαίη, το θέμα ήταν να δεχτούμε και θα μπορούσαμε να κάνουμε εκπομπή με έναν συμπαρουσιαστή. 

‘Εχετε δηλώσει αρκετές φορές ότι οι δρόμοι σας θα χωρίσουν τηλεοπτικά…

Γ.Λ.: Το βέβαιο είναι ότι και η Φαίη και εγώ θέλουμε κάποια στογμή να χωρίσουν οι δρόμοι μας. Υπό την έννοια ότι δεν θέλουμε να γίνουμε τηλεοπτικά σιαμαίοι. Θέλουμε να κάνουμε πράγματα μόνοι μας πια. Είχαμε πει με τους ανθρώπους του Μega ότι αυτή η σεζόν θα θέλαμε να είναι και η τελευταία που θα δουλεύαμε μαζί στην πρωινή ζώνη. Το ζητούμενο, όμως, είναι να υπάρχει τηλεόραση, να υπάρχουν ζώνες και αν σε μια ιδανική περίπτωση είχαμε προτάσεις να κάναμε άλλα πράγματα στην τηλεόραση, θα θέλαμε του χρόνου να μη δουλέψουμε μαζί. Το έχουμε αποφασίσει αυτό. Τώρα, αν δεν υπάρχει άλλη επιλογή ή ο κόσμος το θέλει τόσο πολύ, δεν είμαστε απόλυτοι. Αλλά σίγουρα κάποια στιγμή οι δρόμοι μας θα χωρίσουν.

Ποια είναι η γνώμη σας για τα «χρυσά συμβόλαια»; Εσείς ανήκετε σε αυτή την κατηγορία:

Φ.Σ.: Εγώ μόνο ακούω γι΄αυτά τα «χρυσά συμβόλαια» σπό τότε που ήμουν στο Κιλκίς!

Γ.Λ.: Εγώ πιστεύω ότι υπάρχουν ακόμα 3-4 συμβόλαια και νομίζω πως με τον καιρό θα αλλάξουν. Σε ό.τι αφορά εμένα , θεωρώ ότι είμαι ένας καλά πληρωμένος άνθρωπος την τηλεόρασης, αλλά ούτε χρυσοπληρωμένος ούτε υπερβολικά αμειβόμενος. Παίρνω λεφτλα που μου εξαδφαλίζουν μια άνετη ποιότητα ζωής. Χωρίς να είμαι σπάταλος και να κάνω ακρότητες.

Πηγή: ΤV ΕΘΝΟΣ από τον Λευτέρη Μπιντέλα

Διαβάστε ακόμη:

Σκορδά: «Είναι ότι ωραιότερο έχω βάλει στο στόμα μου»!

Ο… αντικαταστάτης του Λιάγκα

Πόσο εύκολα μπορεί να καταστρέψει αυτό το δέντρο ο Γιώργος Λιάγκας;