Σκληρή απάντηση Λαζόπουλου σε Αλαφούζο: «Χαρά μου να φυλακιστώ από τον ΣΚΑΙ και τους δημοσιογράφους του»!

«Είναι το πιο ωραίο να τιμωρηθείς από τον αντικειμενικό Μπάμπη, τον αντικειμενικό Πορτοσάλτε, την αντικειμενική κυρία Κοσιώνη».

Σκληρή απάντηση, μέσω της εκπομπής «Αλ Τσαντίρι Νιουζ», έδωσε ο Λάκης Λαζόπουλος στον Γιάννη Αλαφούζο. Ο πρόεδρος του ΣΚΑΙ απέστειλε εξώδικο στον γνωστό ηθοποιό και συγκεκριμένα στην ιστοσελίδα του, το altsantiri.gr για κάτι που είχε γράψει ένας δημοσιογράφος. Ο Λάκης Λαζόπουλος αναφέρθηκε σε… θαλασσοδάνεια, στην αντιμετώπιση που είχε από τον σταθμό, όταν μίλησε για τον Σόιμπλε, που δημιουργήθηκε το θέμα με τα άτομα που έχουν αναπηρία, τονίζοντας επίσης τις απειλές που δέχτηκε ο ίδιος.

«Στο σάιτ δεν ελέγχω κανέναν για ότι γράφει. Ο καθένας έχει έναν κωδικό, μπαίνει και ανεβάζει ένα κείμενο. Έχω διαφωνήσει πολλές φορές με κείμενα. Παρότι δεν ευθύνομαι κατά νόμο, ευθύνομαι για το λόγο ότι δέχομαι να υπερασπίζομαι και αυτόν με τον οποίο διαφωνώ. Θα τη στηρίζω τη γνώμη του πάντα. Τι έπρεπε να κάνω εγώ που τρεις μέρες είχατε αμολήσει τα ροτβάιλερ του καναλιού σας και με βρίζανε, που εγώ τότε μιλούσα για τον Σόιμπλε και έθιξα τους ανθρώπους με κινητικά προβλήματα, παρίσταναν υποτίθεται τους ηλίθιους οι δημοσιογράφοι, ίσως δεν κατάλαβαν τι έλεγα. Τι έπρεπε να κάνω; Να στείλω μηνύσεις που με καθυβρίζατε; Ούτε μία μήνυση, ούτε ένα τηλέφωνο δεν έκανα ποτέ.

Πήρατε στον σταθμό μας και απειλήσατε, όχι εσείς προσωπικά, εντός εισαγωγικών, με αυτόν τον… ευγενικό τρόπου που απειλούν οι άνθρωποι της καλής κοινωνίας ότι θα μου κάνετε πόλεμο επειδή αναφέρθηκα στα ονόματα των δημοσιογράφων που ασκούν νεοφιλελεύθερη πολιτική. Κύριε Αλαφούζο, αν εσείς ικανοποιήστε και οι δημοσιογράφοι σας να με πάτε φυλακή γιατί λέμε τη γνώμη μας, να με πάτε, χαρά μου. Είναι χαρά μου να φυλακιστώ από τον ΣΚΑΙ και τους δημοσιογράφους του. Είναι το πιο ωραίο να τιμωρηθείς από τον αντικειμενικό Μπάμπη, τον αντικειμενικό Πορτοσάλτε, την αντικειμενική κυρία Κοσιώνη και όλο το αντικειμενικό σας επιτελείο, το οποίο ακολουθεί νεοφιλελεύθερη πολιτική κι εγώ θέλω να διαφωνώ.

Ελάτε να σας εξηγήσω τι σημαίνει θαλασσοδάνεια. Πώς γίνεται πριν τις εκλογές, να έχει στερέψει η αγορά, να μην δίνουν ούτε 3.000 ευρώ στις επιχειρήσεις κι εσείς και ο ΔΟΛ 36 εκατ. ευρώ και 96 οι άλλοι; Εντελώς συμπτωματικά μετά να ακολουθείτε την ίδια πανομοιότυπη γραμμή όλοι οι δημοσιογράφοι σε όλα τα θέματα. Όταν σε μια ξηρασία, ο άλλος βρίσκει θάλασσα δάνεια, μπορείς να το πεις και θαλασσοδάνεια».