Σήμερα το κρίσιμο ραντεβού Ευγενίας στον Αντ1

Σύμφωνα με πληροφορίες του «T-Life», το κρίσιμο ραντεβού της Ευγενίας με τους ανθρώπους του καναλιού του Αμαρουσίου, όπου και αναμένεται να διεθετηθούν όλες οι τελευταίες λετπομέρειες της επερχόμενης συνεργασίας τους έχει κλειστεί για το μεσημέρι.

Μάλιστα, απ ΄ότι είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, η Ευγενία δεν θα βρεθεί στις κεντρικές εγκαταστάσεις του καναλιού στο Μαρούσι, αλλά στις εγκαταστάσεις της εταιρίας παραγωγής, «Εna Productions» , η οποία σημειωτέον είναι εταιρία παραγωγής του ΑΝΤ1 και της οποίας τα γραφεία βρίσκονται επίσης στο Μαρούσι. Βλέπετε και αυτή την φορά η γνωστή tv-persona ακούγεται πως θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την παραγωγή της εκπομπής που πρόκειται να παρουσιάσει και όχι με το κανάλι το ίδιο.

Εννοείται πως στο ραντεβού αυτό εκτός απο τους ανθρώπους της εταιρίας παραγωγής, θα βρίσκονται και οι άνθρωποι του ΑΝΤ1. Οσο για το τι θα κάνει η Ευγενία στο κανάλι από τον Μάρτη ; Οπως σας έχουμε πει θα παρουσιάζει την καθημερνή εκπομπή , «It take’ s two» , η οποία θα αποτελεί το πρόμο του κυριακάτικου live του «Dancing with the stars» και δεν θα μεταδίδεται στο prime-time όπως αρχικά είχε ακουστεί, αλλά κάθε μέρα το απόγευμα, στην θέση του «Deal», μπας και δει και καμιά άσπρη μέρα απο πλευράς τηλεθέασης και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού που… αγκομαχάει!

Νάνσυ Νικολαΐδου