Sila: Η απόφαση του Μποράν σοκάρει

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις στις αγαπημένες σας σειρές.

19:00 ΜΟΙΡΑΙΟΣ ΕΡΩΤΑΣ – MEGA

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 116: Η συμπάθεια της Γιαγμούρ για την Εντά μετά από τη σύντομη γνωριμία τους προβληματίζει τον Χαρούν, που προσπαθεί να αποτρέψει το να δεθούν περισσότερο. Η Μελντά προσπαθεί να παρηγορήσει και να σταθεί στην Εντά. Ωστόσο, δεν θα διστάσει να ανταποκριθεί στο κάλεσμα του Χαρούν…

21:00 SILA – MEGA

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 59: 'Ολοι είναι σοκαρισμένοι από την απόφαση του Μποράν. Ο Τζιχάν δεν κάθεται άπραγος απέναντι σ' αυτές τις αποφάσεις και ισχυρίζεται εδαφικές αρπαγές. Ο Μποράν ρωτάει γι' αυτό τη Σιλά. Εκείνη απαντάει ότι δεν έχει κάνει κάτι τέτοιο αλλά ο Μποράν δεν έχει πειστεί εντελώς. Ο Τζιχάν φεύγει από τη φυλή και το σπίτι αλλά είναι σίγουρο ότι αυτή η υπόθεση δεn σταματά εδώ. Ο Τζιχάν είναι αποφασισμένος να βρει καινούρια όπλα. Ο Μποράν επισκέπτεται το σύζυγο της Αϊσέ και βρίσκει την ίδια χτυπημένη και δεμένη με χειροπέδες!

22:00 ASI – ANT1

Ο Ντεμίρ έχει ένα άσχημο ατύχημα και τραυματισμένος μεταφέρεται στο δωμάτιο της Άσι. Τότε οι δύο ερωτευμένοι έρχονται και πάλι κοντά. Η υποχρεωτική συνύπαρξή τους στον ίδιο χώρο, εκτός από εντάσεις, θα τους φέρει και ρομαντικές στιγμές. Η μεταφορά του Ντεμίρ στο κτήμα του Ιχσάν θα αυξήσει την ένταση μεταξύ της Νεριμάν και της Σουχεϊλά. Ο Κερίμ είναι σκληρός απέναντι στην Ντεφνέ. Οι κρυφές συναντήσεις του Ασλάν με την Σαρμασίκ αυτή τη φορά θα γίνουν αντιληπτές από τη μητέρα του. Η Μελέκ με τον καιρό ερωτεύεται τον Αλί και η πρώτη που το παρατηρεί είναι η Άσι.

Διαβάστε ακόμα:

Sila: Η δύσκολη μάχη που την περιμένει