Σεργουλόπουλος: Αυτός είναι ο λόγος που δεν θα πήγαινα στο OΛΑ

«Αν μετά από δέκα χρόνια σιωπής, το μοναδικό αίτημα που ήρθε ήταν την επόμενη μέρα της...»

Στο περιοδικό ΟΚ μίλησε ο Φώτης Σεργουλόπουλος και απάντησε για το αν θα πήγαινε καλεσμένος στο ΟΛΑ του Θέμου Αναστασιάδη και του Βαγγέλη Περρή, μετά τις δηλώσεις του δεύτερου στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, ότι η εκπομπή που έχει τη λιγότερη δουλειά και τη λιγότερη διμιουργικότητα είναι αυτή του Φώτη και της Μαρίας γιατί βασίζεται στη δομή του ΟΛΑ εδώ και χρόνια.

Ο δημοφιλής παρουσιαστής – ηθοποιός είπε χαρακτηριστικά: «Αν μετά από δέκα χρόνια σιωπής, το μοναδικό αίτημα που ήρθε ήταν την επόμενη μέρα της γέννησης του παιδιού μου και μάλιστα δια αντιπροσώπου (γιατί συνεργάτης της εκπομπής ΟΛΑ επικοινώνησε με τον αρχισυντάκτη του ΦΜ Live) συγνώμη, αλλά δεν το θεωρώ καν πρόσκληση. Έχω μάθει να μιλάω με αφορμή τη δουλειά μου και όχι σε στιγμές που η προσωπική μου ζωή» πουλάει». Δε χρησιμοποιώ το παιδί μου για να δίνω συνεντεύξεις. Ακόμα και τώρα αφορμή για να βρεθούμε και να μιλήσουμε και για πιο προσωπικά θέματα έιναι η παράσταση που θα ανέβει στο Βadminton».

Να θυμίσουμε ότι πρόσφατα ο παρουσιαστής είχε βρεθεί στο «Πρωινό mou» και όταν είχε ερωτηθεί για το συγκεκριμένο θέμα είχε πεί ότι έχει να δεχτεί πρόσκληση από την εκπομπή του Θέμου και του Βαγγέλη πάνω από δέκα χρόνια.

Διαβάστε ακόμα:

Γιατί δε θα πήγαινε ο Φώτης καλεσμένος στοv Θέμο;

Ο Περρής …καρφώνει πασίγνωστους παρουσιαστές για αντιγραφή του «Όλα»!

Μπακοδήμου: «Ο Περρής δεν είναι από τα πρόσωπα που υπολήπτομαι»!