Σε σταθερή άνοδο το δελτίο του MEGA

Τι έδειξαν οι μετρήσεις της Nielsen;

Ένα περίπου μήνα έχει στον τηλεοπτικό αέρα το δελτίο ειδήσεων του MEGA με την Όλγα Τρέμη παρουσιάστρια και τους Γιάννη Πρετεντέρη και Νίκο Ευαγγελάτο πολιτικούς σχολιαστές και το καινούριο μοντέλο δείχνει να αποδίδει κερδίζοντας σταθερά τηλεθεατές.

Το βράδυ της Δευτέρας οι πίνακες της Nielsen έδειξαν 19,9% στο σύνολο και 16,5% στο δυναμικό κοινό για το MEGA, έναντι 22,4% και 15,4% αντίστοιχα στον ΑΝΤ1.

Παρόλο που ο ΑΝΤ1 ξεκίνησε με ένα δυνατό lead – in από την καθημερινή σειρά «Μπρούσκο» που χτες συγκέντρωσε 27,3% στο γενικό σύνολο, στην πορεία έχασε μέρος των τηλεθεατών του. Το δελτίο του MEGA ακολούθησε αντίστροφη πορεία, αφού τα «Κλεμμένα Όνειρα», που μετά τις αλλαγές στο καστ δεν κατάφεραν να ανακτήσουν τις «δυνάμεις» των προηγούμενων σεζόν συγγκέντρωσαν χθες 14,6%, ποσοστό που το δελτίο άυξησε στη συνέχεια.

Το ίδιο συνέβη και στο δυναμικό κοινό όπου είναι πιο ευκρινές ότι τα ποσοστά ακολουθούν αντίστροφη πορεία στα δύο κανάλια κατά τον ίδιο τρόπο που αναφέραμε πριν φέρνοντας εν τέλει το δελτίο του MEGA στην πρώτη θέση στο δυναμικό κοινό.

Λία Παππά

*Τα στοιχεία τηλεθέασης αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης