Σε Mega και ΑΝΤ1 είδαν οι τηλεθεατές τη 2η ψηφοφορία για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Τι βοήθησε τα δύο κανάλια να "πιάσουν" την πρωτιά; Ολικός παγετός η τηλεθέαση της ΝΕΡΙΤ!

Για δεύτερη φορά έπεσαν στη μάχη τα κανάλια για να καλύψουν την ψηφοφορία για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, που χθες διεξήχθη πρωινές ώρες. Λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι, όλοι διέκοψαν την κανονική ροή του προγράμματός τους και συνδέθηκαν με τη Βουλή. Ωστόσο, αυτή τη φορά υπήρξαν σημαντικές ανακατατάξεις στην τηλεθέαση συγκριτικά με την 1η ψηφοφορία, κάτι που οφείλεται κυρίως στην αλλαγή της ώρας.

Δείτε εδώ ποιο κανάλι είχε βγει νικητής στην 1η ψηφοφορία

Το Mega και ο ΑΝΤ1 ηγήθηκαν της κούρσας με ποσοστό στο σύνολο 21,5% και 20,6% αντίστοιχα. Προφανώς, τα δύο κανάλια είχαν ένα μεγάλο βοήθημα από τις ψυχαχωγικές εκπομπές που προηγήθηκαν. Ο Μάρκος Σεφερλής άφησε στην έκτακτη επικαιρότητα του Mega 22,3% και ο Γιώργος Λιάγκας με την Φαίη Σκορδά παρέδωσαν 23,9% στις ειδήσεις του ΑΝΤ1. Τα υπόλοιπα κανάλια «έπαιξαν» αρκετά χαμηλότερα και με μικρές μεταξύ τους διαφορές: Star – 9%, ΣΚΑΪ – 9%, ΝΕΡΙΤ – 8% και ο Alpha που την προηγούμενη φορά ήταν πρώτος, τερμάτισε τελευταίος με μόλις 6,9%.

Στο δυναμικό κοινό το Mega ήρθε πρώτο με 18,9% και ακολούθησαν: ΑΝΤ1 15,2%, ΣΚΑΪ 13,3%, Alpha – 8,6%, Star – 3% και η ΝΕΡΙΤ που πλησίασε το απόλυτο μηδέν με 0,6%! Μάλιστα, μεταξύ 12:30 – 13:00 η Ν ΕΝΑ συγκέντρωσε το απίστευτο 0,2%!

Γιώργος Σκρομπόλας

*Τα στοιχεία τηλεθέασης αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης