Σε κόντρα Λάτσιος – Χόλαντ

Διαβάστε για τους δύο ισχυρούς άνδρες του ΑΝΤ1

Ο λόγος ; Ο λόγος για τα ίσως πιο πολυσυζητημένα διοικητικά πρόσωπα του ΑΝΤ1, αυτή την εποχή. Ο λόγος για τον γενικό διευθυντή τηλεόρασης και COO του ομίλου, Αλεξάντερ Χόλαντ και για τον γενικό διευθυντή προγράμματος, Γιάννη Λάτσιο.

Οι δύο ισχυροί άνδρες που αυτή την στιγμή βρίσκονται στο τιμόνι του καναλιού του Αμαρουσίου, συχνά – πυκνά γίνονται θέμα στα κανάλια, σε σάιτ και σε μπλογκς, λόγω είτε των επαφών τους με τους δημοσιογράφους, λόγω είτε των μυστικών ραντεβού τους με τα λαμπερά πρόσωπα του καναλιού, είτε λόγω των περικοπών των οποίων αποφασίζουν να εφαρμόσουν σε προγράμματα και σε αποδοχές, λόγω κρίσης.

Σήμερα, όμως, ο ντόρος που έχει δημιουργηθεί γύρω απο αυτά τα δύο συγκεκριμένα πρόσωπα, έχει να κάνει με το κατά πόσο βρίσκονται σε… εμπόλεμη τηλεοπτική κατάσταση μεταξύ τους. Ναι, η φημολογία της ημέρας τους θέλει να έχουν βγάλει τα διοικητικά μαχαίρια και συγκεκριμένα;

Ο Γιάννης Λάτσιος φέρεται να είναι εκείνος που είναι σφόδρα ενοχλημένος, γιατί λέει ο Αλεξάντερ Χόλαντ έχει αρχίσει να μπαίνει για τα καλά στα δικά του χωράφια και ούτε λίγο-ούτε πολύ να τον… αφοπλίζει διοικητικά. Μάλιστα, υπήρξε και δημοσίευμα που έκανε λόγο πως ο Γιάννης Λάτσιος είναι ενοχλημένος, γιατί ο Αλεξάντερ Χόλαντ προχωρά σε… πριβέ συναντήσεις με τα ισχυρά και λαμπερά πρόσωπα του καναλιού, αφήνοντάς τον και πάλι απ ΄έξω.

Επίσης λέει η δυσαρέσκεια του Γιάννη Λάτσιου εντάθηκε ακόμα περισσότερο και μετά τις αναγνωριστικές συναντήσεις που είχε ο Αλεξάντερ Χόλαντ με τους δημοσιογράφους και απο τις οποίες ο ίδιος απουσίαζε, αν και θα μπορούσε να ήταν εκεί, αφού γνωρίζει πολύ καλά τους πάντες και θα μπορούσε να υπάρξει μία… ωραία ατμόσφαιρα.

Νάνσυ Νικολαΐδου

Διαβάστε περισσότερα στο Tlife.