Σε ελεύθερη πτώση το κεντρικό δελτίο του Mega

Πολύ χαμηλά τα νούμερα τηλεθέασης του άλλοτε "δυνατού" δελτίου ειδήσεων

Η χθεσινή αναμέτρηση ανάμεσα στα δελτία των 20:00 έφερε το δελτίο του Μega στην 3η θέση και με πολύ χαμηλά νούμερα τηλεθέασης.
Παρά το γεγονός ότι η χθεσινή μέρα είχε ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα και σημαντικές εξελίξεις, οι τηλεθεατές γύρισαν την πλάτη στο άλλοτε “δυνατό” δελτίο ειδήσεων .

Συγκεκριμένα, ο μέσος όρος που σημείωσε το δελτίο του Mega—λου καναλιού, στα γενικά ήταν 17%, ενώ στο νεανικό-δυναμικό κοινό ο μέσος όρος ήταν μόλις 11,7%.

Τα χθεσινά νούμερα τηλεθέασης αποδεικνύουν πως το Mega-λο κανάλι, πρέπει να εξετάσει πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο μιας ριζικής αλλαγής στη  στρατηγική του  δελτίου και να παρθούν άμεσα αποφάσεις, αφού τα νούμερα που σημειώνει πέφτουν καθημερινά καθώς ούτε το περιβόητο lead-in από τα Κλεμμένα Όνειρα, (που και αυτό έχει χάσει την δυναμική του ) έφερε τον  έρα ανανέωσης που  ήλπιζαν.

Στην πρώτη θέση της τηλεμαχίας στη ζώνη των 20:00 βρέθηκε το δελτίο του Αντ1 με την Μαρία Χούκλη, που σημείωσε μέσο όρο στα γενικά 21,6%, ενώ στο δυναμικό κοινό 15-44 ο μέσος όρος ήταν 21,3% .

Παυλίνα Ντάσιου