Σε απόσταση αναπνοής από τον Σεφερλή η τηλεθέαση των Σκορδά – Λιάγκα!

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις - Σε ποια ημίωρα πέρασε μπροστά η εκπομπή του ΑΝΤ1;

Για πρώτη φορά, από την περασμένη Δευτέρα που βγήκε στον αέρα η εκπομπή του Μάρκου Σεφερλή, ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά κατάφεραν να βρεθούν σε κάποια ημίωρα μπροστά από την εκπομπή του MEGA και να φέρουν τον μέσο όρο τηλεθέασής τους μια ανάσα πίσω από τον αντίπαλο. 

Συγκεκριμένα, στο γενικό σύνολο ο Μάρκος Σεφερλής κατάφερε να μείνει στην κορυφή αλλά με σημαντικές απώλειες. Το Mega με Μία έκλεισε με ποσοστό 29,9% αφήνοντας περιθώριο στο Πρωινό του ΑΝΤ1 να συγκεντρώσει το 27,4% των τηλεθεατών.

Στον αναλυτικό πίνακα μπορείτε να διακρίνετε με κόκκινο χρώμα ποια εκπομπή βρέθηκε μπροστά ανά μισάωρο:

Βέβαια, στο δυναμικό κοινό η εκπομπή του ΑΝΤ1 δεν απείλησε καμία στιγμή αυτή του MEGA, με την τηλεθέαση να μοιράζεται ως εξής: Mega με Μία – 36,1%, To Πρωινό – 22,8%.

Η εξέλιξη αυτή αποδεικνύει ότι οι δύο αντίπαλοι θα κονταροχτυπηθούν σφοδρά φέτος στους πίνακες της Nielsen γιατί πρόκειται για δύο διαφορετικά, αρτιότατα τηλεοπτικά προϊόντα, δύο ολοκληρωμένες εκπομπές, κάτι που είχαμε γράψει από την πρώτη μέρα. Αναμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τη συνέχεια των μαχών και βέβαια -που αυτό είναι και το πιο σημαντικό- αναμένουμε να δούμε τα καλύτερα από τα δύο στρατόπεδα.

Γιώργος Σκρομπόλας

*Τα στοιχεία τηλεθέασης αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων