Σαββατόβραδο με ταινίες, ντοκιμαντέρ και… επαναλήψεις

Δείτε τι... θα δείτε απόψε

 Στις 21:00 στο MEGA αρχίζουν οι «ΕΠΤΑ ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ» οι οποίες σε επανάληψη, θα κρατήσουν συντροφιά στους τηλεθεατές μέχρι τις 23:40


Την ώρα εκείνη, στις 23:40 δηλαδή, τη σκυτάλη παίρνει επεισόδιο της σειράς «SAFE SEX» σε επανάληψη.


Στις 21:00 στον ΑΝΤ1 «ΓΑΜΟΣ ΑΛΛΑ ΠΛΑΓΙΑ»
Χιούμορ, σάτιρα, πλάκα και ξεκαρδιστικό γέλιο, φτάνουν στις οθόνες μας με τις θεατρικές παραστάσεις του Μάρκου Σεφερλή. Τα ευτράπελα της καθημερινότητάς μας, τα πρόσωπα της επικαιρότητας, αλλά και το πολιτικό σκηνικό, συνθέτουν, κυρίως, τα απολαυστικά κωμικά – σατιρικά σκετς της κάθε επιθεώρησης.

Στις 21:00 στον Alpha έχει «ΑΛ ΤΣΑΝΤΙΡΙ ΝΙΟΥΖ»

Tην ίδια ώρα αρχίζει στο Star η ταινία «ΑΔΕΙΑ ΓΑΜΟΥ» με τους Ρόμπιν Γουίλιαμς, Μάντι Μουρ, Τζον Κρασίνσκι, Έρικ Κρίστιαν Όλσεν.
Ο Μπεν και η Σάντι είναι αρραβωνιασμένοι, τρελά ερωτευμένοι και σύντομα πρόκειται να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου. Ενώ εκείνοι ανυπομονούν για τη μεγάλη ώρα, ο ιδιότροπος εφημέριος της εκκλησίας που επέλεξαν να γίνει η τελετή έχει άλλα σχέδια για το νεαρό ζευγάρι. Ο αιδεσιμότατος Φρανκ πριν ευλογήσει την ένωση τους θέλει να τους υποβάλει σε μια σειρά από περίεργες δοκιμασίες, που αποτελούν την δική του μέθοδο για να διαπιστώσει αν πραγματικά είναι έτοιμοι για να δημιουργήσουν οικογένεια. Η καταλυτική εισβολή του αιδεσιμότατου Φρανκ στην καθημερινότητά τους οδηγεί τη σχέση του αγαπημένου ζευγαριού σε ρήξη.


Στις 22:00 στο ΣΚΑΪ «WILD NEW WORLD»
Προσπαθώντας να καταλάβουν πως είναι να είσαι ο πρώτος άνθρωπος του πλανήτη, όπως συνέβη 14000 χρόνια πριν, οι παραγωγοί του ντοκιμαντέρ επιχειρούν μια αναπαράσταση της Αμερικής μετά την τελευταία εποχή των παγετώνων.
Παραγωγή: BBC

Διαβάστε ακόμα:

Ποιά ήταν πέρσι τέτοια εποχή η εκπομπή με την μεγαλύτερη τηλεθέαση!