Σαββατοκύριακο με… Epsilon πρεμιέρες!

Αγαπημένα τηλεοπτικά πρόσωπα και εκπομπές, έρχονται...

Η Φαίη Μαυραγάνη από τις 5.30 το πρωί και για τέσσερις ολόκληρες ώρες ξεκινά μαζί σας την ημέρα για να σας παρουσιάσει «Τώρα… Ό, τι συμβαίνει»! Ένα παράθυρο στον κόσμο, στην Ελλάδα, με πολύπλευρη ενημέρωση από τον πολιτικό, οικονομικό και κοινωνικό χώρο.

Το πρόγραμμα του «Ε» συνεχίζεται με μια λαμπερή πρεμιέρα «Στα Καλά Καθούμενα»! Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης με την παρέα τους επιστρέφουν από το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου στις οθόνες σας 09:45 το πρωί. Η παρέα που εμπιστεύεστε τα πρωινά σας, δίνει ραντεβού και φέτος στο κανάλι Epsilon TV.

Στην συνέχεια, μείνετε συντονισμένοι γιατί έρχεται η πρεμιέρα του Μένιου Φουρθιώτη και της εκπομπής «Αποκαλυπτικά»! Από αυτό το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου, και κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 13:55 με ανανεωμένη διάθεση, αποκλειστικά θέματα και έγκαιρο τηλεοπτικό ρεπορτάζ, ο Μένιος και οι συνεργάτες του υπόσχονται μία νέα, δυναμική και δημιουργική τηλεοπτική χρονιά. Δείτε στην πρεμιέρα της εκπομπής τη pop star Ελένη Φουρέιρα live, σε μια εμφάνιση που θα συζητηθεί!

Αμέσως μετά, πρεμιέρα και για την Αννίτα Πάνια με το πολυαναμενόμενο «ΑNNITAgr» στη συχνότητα του Epsilon στις 17:00 ακριβώς. Η «απείθαρχη μαθήτρια» της TV έρχεται με πολύ δημιουργική διάθεση. Προσωπικές ιστορίες, θέματα επικαιρότητας, περίεργες ειδήσεις απ’ όλο τον κόσμο, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις και ζωντανές συνδέσεις με ανθρώπους που απασχολούν την επικαιρότητα, δοσμένα με τρόπο ξεχωριστό από την παρέα του ΑΝΝΙΤΑgr. Πρωταγωνιστές πάντα στο «ΑΝΝΙΤΑgr» όλοι εσείς!