Σάρωσε ο Σεφερλής στο δυναμικό κοινό – Μπροστά στο σύνολο Λιάγκας-Σκορδά

Ανέβασε τα ποσοστά της η Πόπη Τσαπανίδου - Σταματίνα Τσιμτσιλή επιλέγουν οι ηλικίες 15-44

Σφοδρές είναι οι συγκρούσεις που σημειώνονται καθημερινά στην πρωινή ζώνη και το αποτέλεσμα επιφυλάσσει συνεχείς ανατροπές. Το τηλεοπτικό κοινό φέτος κρατάει το τηλεκοντρόλ στα χέρια του και δεν δίνει «λευκή επιταγή» σε κανένα πρόγραμμα, ενώ παράλληλα δίνει την ευκαιρία σε όλους για μια θέση στα …ψηλά της Nielsen.

Για παράδειγμα, στο ξεκίνημα της εβδομάδας των Χριστουγέννων, η εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά κράτησε την πρωτιά στο γενικό σύνολο με ποσοστό 26,1%. Ο Μάρκος Σεφερλής περιορίστηκε στο 19,5%, με την Πόπη Τσαπανίδου να έχει αυξήσει τη δυναμική της λόγω επικαιρότητας και να «κλειδώνει» στο 12,9%.

Στο δυναμικό κοινό, όμως, τα πράγματα γύρισαν τούμπα. Το «Mega με μία» έπιασε κορυφή με 27,9%, αφήνοντας για το «Πρωινό» μόνο το 20,4% του κοινού ηλικίας 15-44. Μάλιστα, η εκπομπή του Μάρκου βρέθηκε για αρκετή ώρα πάνω από το 30% -άγγιξε σε μισάωρο το 34,6%.

Στην πολύ πρωινή ζώνη, ο Γιώργος Παπαδάκης παραμένει «άρχοντας», αφού είναι ο μόνος που ξεπερνάει στο σύνολο το 30%. Από την άλλη όμως, η Σταματίνα Τσιμτσιλή κάνει παρέλαση στο δυναμικό κοινό, διατηρώντας μεγάλη απόσταση από τους αντιπάλους της και επιπλέον, μεταξύ 10:00 – 10:30 περνάει μπροστά από Σεφερλή και Λιάγκα – Σκορδά. Χθες, μετά από τα 30άρια που σημείωσε το «Happy Day» από τις 08:00 έως τις 10:00, στο τελευταίο ημίωρο συγκέντρωσε 23,1%, ενώ το «Mega με μία» δεν ξεπέρασε το 16,8% και το «Πρωινό» το 13,3%.

 Γιώργος Σκρομπόλας

*Τα στοιχεία τηλεθέασης αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης