Σάρωσαν τα βραβεία NRJ με παρουσιαστή το Ν. Αλιάγα και λαμπερές παρουσίες!

Δείτε τι έγινε !

Με πολύ μεγάλη επιτυχία, ολοκληρώθηκαν τα βραβεία του σταθμού NRJ, στις Κάννες, με οικοδεσπότη το Νίκο Αλιάγα! Ο Έλληνας παρουσιαστής υποδέχτηκε πολλά λαμπερά ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, πολλά εκ των οποίων έχει φιλοξενήσει και στο πρωινό του show που επιμελείται κάθε μέρα από τις 6 ως τις 9 το πρωί, στον κορυφαίο διαδικτυακό σταθμό!

Live εμφανίστηκαν οι David Guetta & Emily Sande, M.Pokkora, Shakira, Mika, LMFAO, Coldplay, Pitbull, Shy'm, Christopher Mae, Mylene Farmer, Elisa Tovati & Tom Dice, Calogero, Nolwenn & Seal, Mickael Miro, Johnny Hallyday, Paris-Africa και 1789.

Από τους καλλιτέχνες που ξεχώρισαν, η Adele απέσπασε 2 σημαντικά βραβεία το International Revelation of the Year (Αποκάλυψη της χρονιάς) με τις πωλήσεις της να ξεπερνούν όλα τα ρεκόρ και International Song of the Year για το «Someone Like You».

Οι LMFAO διακρίθηκαν επίσης με 2 βραβεία, το International Duo/Group of the Year με δυο τραγούδια τους να γίνονται παγκόσμια hits, ενώ το Party Rock Anthem ανακηρύχθηκε από τα NRJ Music Video of the Year.

Η Rihanna εξαργυρώνει την παγκόσμια επιτυχία της με το «We Found Love» με το σημαντικό International Female Artist of the Year, βραβείο που είχε παραλάβει και  το 2010. Τραγούδια της κέρδισαν τον τίτλο International Song of the Year τρεις διαδοχικές χρονιές, το 2007 «Unfaithful», το 2008 «Don't Stop the Music», το 2009 «Disturbia».

Τιμητικά βραβεία NRJ Award of Honor απέσπασαν η Shakira και ο Justin Bieber, ενώ γαλλόφωνοι καλλιτέχνες που διακρίθηκαν είναι οι Simple Plan, M.Pokora, Keen'V, Nolwenn Leroy, Shy'm και Mylene Farmer.

Από τους βραβευθέντες οι μόνες που δεν εμφανίστηκαν ήταν η Adele που αναρρώνει και η Rihanna δεν είχε χρόνο.

Όλοι οι νικητές:

NRJ Award of Diamond: Mylène Farmer

NRJ Award of Honor: Justin Bieber

NRJ Award of Honor: Shakira

Francophone Revelation of the Year: Keen'V

International Revelation of the Year: Adele

Francophone Female Artist of the Year: Shy'm

International Female Artist of the Year: Rihanna

Francophone Male Artist of the Year: M. Pokora

International Male Artist of the Year: Mika

Francophone Group/Duo of the Year: Simple Plan

International Group/Duo of the Year: LMFAO

Francophone Song of the Year: M. Pokora – «À nos actes manqués»

International Song of the Year: Adele – «Someone Like You»

Album of the Year: Nolwenn Leroy – «Bretonne»

Music Video of the Year: LMFAO feat. Lauren Bennett & GoonRock – «Party Rock Anthem»