Σάλος με 52χρονο ηθοποιό που φέρεται να διατηρούσε σχέση με 16χρονο αγόρι

Είναι διαζευγμένος και έχει μία κόρη.

Μεγάλη δημοσιότητα έχει πάρει η υπόθεση καταγγελίας ενός 23χρονου -σήμερα- νέου, ο οποίος κατηγορεί έναν 52χρονο ηθοποιό, χωρισμένο και με ένα παιδί, ότι διατηρούσε μαζί του ερωτική σχέση όταν ο νεαρός ήταν 16 ετών!

Πρόκειται για τον ηθοποιό Kevin Clash που έγινε γνωστός μέσα από τον δημοφιλή Elmo από την παιδική σειρά Sesame Street. Ο Clash είναι ο Elmo από το 1984 μέχρι σήμερα!

Η εταιρεία παραγωγής της σειράς συναντήθηκε δύο φορές με τον καταγγέλλων και μία φορά με τον ηθοποιό -ο Kevin Clash αρνήθηκε την κατηγορία- και κατέληξε μετά από έρευνα ότι το θέμα είναι προσωπικό και οι κατηγορίες δεν έχουν βάση. »Ο Clash είναι το μακροβιότερο πρόσωπο του Sesame Street και θα συνεχίσει να αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της εκπομπής», ανακοίνωσε επίσημα η εταιρεία παραγωγής.

Ο ηθοποιός με δήλωση του επιβεβαίωσε ότι είναι ομοφυλόφιλος και παραδέχθηκε ότι ήταν σε σχέση με τον νεαρό άνδρα. Ωστόσο, ο ίδιος χαρακτήρισε τη σχέση, «μεταξύ συναινούντων ενηλίκων».

Δείτε τον Elmo μέσα από το Sesame Street:

http://www.youtube.com/embed/ihumzaGz9Kg

Διαβάστε ακόμα:

Γνωστός Έλληνας ηθοποιός δηλώνει: «Αν τύχαινε να ερωτευτώ άνδρα, θα το έκανα»…

Πρωταγωνιστής του θεάτρου ερωτεύθηκε …μαθητή του

Πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός δηλώνει: «Δεν αφορά κανέναν αν είμαι gay, αν εγώ πάω με γυναίκες ή με άνδρες»

Πασίγνωστος παρουσιαστής αποκάλυψε πως είναι gay

Πασίγνωστος ηθοποιός δηλώνει πως παίρνει θετική ενέργεια από το φλερτ ανδρών, ενώ συμφωνεί με την Χρυσή Αυγή σε κάποια πράγματα!

Λιάγκας: «Θεωρώ ότι είμαι straight»!

O gay ποδοσφαιριστής που …απειλεί την Έλενα Παπαρίζου!