Σάκης Ρουβάς και Μαρία Χούκλη θα παρουσιάσουν εκπομπή μαζί!

"Ήρωες", η υπερπαραγωγή που ετοιμάζει ο ΑΝΤ1!

Η επιστροφή του Σάκη Ρουβά στην τηλεόραση γίνεται μέσα από το νέο φιλόδοξο project του ΑΝΤ1, το «Ήρωες ανάμεσά μας». Όπως γράφει η Espresso, ο Έλληνας ποπ σταρ μετά το «X-Factor» επανέρχεται με ένα concept εντελώς διαφορετικό και μάλιστα, μαζί του θα είναι και η Μαρία Χούκλη!

Ο τραγουδιστής βρίσκεται σε συζητήσεις με τον ΑΝΤ1 και σύμφωνα με την εφημερίδα, είναι ένα βήμα πριν τις τελικές υπογραφές προκειμένου να παρουσιάσει τη μεγάλη βραδιά στην οποία θα βραβευτούν άνθρωποι που έχουν ξεχωρίσει για τις πράξεις τους. Η Μαρία Χούκλη θα η παρουσιάστρια των εκπομπών για τους «ήρωες», καθώς και η συντονίστρια της κριτικής επιτροπής ! Η διακεκριμένη δημοσιογράφος αναμένεται να παρουσιάσει και μια εκπομπή πριν ξεκινήσουν να προβάλλονται οι πέντε εκπομπές με τους «ήρωες», προκειμένου να βοηθήσει το τηλεοπτικό κοινό να καταλάβει περισσότερα για τη νέα παραγωγή.

Για να βρεθούν και να εντοπιστούν αυτοί οι ήρωες σε όλη τη χώρα και όχι μόνο, θα ακολουθηθεί μια διαδικασία στην οποία για πρώτη φορά θα συμπράξουν εφημερίδες, κανάλια και ραδιοφωνικοί σταθμοί από όλη την Ελλάδα. Αφού ολοκληρωθεί η συλλογή των προτάσεων, επιτροπή -θα αποτελείται από εξέχουσες προσωπικότητες της ελληνικής κοινωνίας, λαμπρούς επιστήμονες με διεθνή δράση και ακτινοβολία, ανθρώπους των γραμμάτων και των τεχνών- θα αξιολογήσει τις προτάσεις και θα επιλέξει τις δέκα πιο ξεχωριστές περιπτώσεις. Η ξεχωριστή αυτή πρωτοβουλία θα επισφραγιστεί με μία μεγάλη κοινωνική εκδήλωση, κατά την οποία θα τιμηθούν οι δέκα «Ήρωες Ανάμεσά μας».

Διαβάστε ακόμα:

Η sexy αστυνομικός από τη διαφήμιση με τον Σάκη Ρουβά αποκαλύπτει: «Του μιλούσα στον πληθυντικό»

Η Μ. Χούκλη που νίκησε τον καρκίνο, μιλά για την Αρ. Μπουγάτσου που πέθανε από αυτόν