Ρούλα Κορομηλά: Ζητάει 1,5 εκατομμύριο ευρώ από τον Χατζηνικολάου

Διαβάστε για την κόντρα που έφτασε στις δικαστικές αίθησες Κορομηλά - Χατζηνικολάου

Η Ρούλα Κορομηλά σύμφωνα με δημοσίευμα στο περιοδικό ΛΟΙΠΟΝ ζητάει το ποσό των 1.500.000 ευρώ έπειτα από δημοσίευμα του Φεβρουαρίου του 2009, που αφορούσε την περιπέτεια με την υγεία της.

Η αγωγή έπειτα από αρκετές αναβολές συζητήθηκε στα δικαστήρια πριν από λίγες ημέρες και η έκδοση της απόφασης έχει μπει στην τελική ευθεία. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η οικοδέσποινα του «Greek Idol» είναι αμετάπειστη και δεν κάνει πίσω. Βέβαια, υπήρξαν αρκετοί που προσπάθησαν να τη φέρουν σε συμβιβασμό με τον Νίκο Χατζηνικολάου προκειμένου να αποσύρει την αγωγή. Ωστόσο, τη μεγαλύτερη προσπάθεια κατέβαλε γνωστός επιχειρηματίας, που διατηρεί καλές σχέσεις τόσο με την παρουσιάστρια όσο και με τον εκδότη. Οι προσπάθειές του, όμως, έπεσαν στο κενό….

«Η Ρούλα είναι ανεκτική σε πολλά θέματα και αυτό έχει αποδειχθεί στην εικοσαετή καριέρα της. Έχει δεχθεί τη σκληρότερη κριτική για κάποιες τηλεοπτικές της δουλειές. Έχει μπει πολλές φορές και η προσωπική της ζωή στο στόχαστρο. Ποτέ όμως δεν κινήθηκε νομικά εναντίον αυτών των κριτικών. Η μόνη περίπτωση που το έκανε είναι για το θέμα της υγείας της. Ένα ιδιαίτερα ευαίσθητο θέμα, πόσο μάλλον όταν αναφέρονται πράγματα που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Είναι αποφασισμένη αυτή την ιστορία να τη φτάσει μέχρι τέλους», μας είπε πρόσωπο που γνωρίζει αρκετά καλά τη Ρούλα Κορομηλά.

Η αγωγή κατατέθηκε τον Απρίλιο του 2009 και αφού η παρουσιάστρια εξηγούσε ακριβώς το πρόβλημα που την ταλαιπώρησε, ανέφερε και τα στοιχεία του άρθρου, για να καταλήξει πως υπήρχαν ψευδή στοιχεία για την κατάσταση της υγείας της: «Η αναφορά αυτή αποτελεί βάναυση προσβολή του ιδιωτικού μου βίου και ανεπίτρεπτη κατά την έννομη τάξη κοινοποίηση αυστηρά προσωπικών δεδομένων και συγκεκριμένα πληροφοριών που αφορούν στην κατάσταση της υγείας μου», αναφέρει μεταξύ άλλων η αγωγή.

Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν πως εφόσον η παρουσιάστρια κερδίσει την υπόθεση, σκοπεύει να προσφέρει το ποσό ή μέρος του σε φιλανθρωπικά ιδρύματα.

Η σχέση τους έχει περάσει από 40 κύματα

Ρούλα Κορομηλά και Νίκος Χατζηνικολάου γνωρίζονται πάρα πολλά χρόνια. Την περίοδο και που οι δύο εργάζονταν κάτω από την τηλεοπτική στέγη του Mega οι σχέσεις τους ήταν μάλλον ουδέτερες και τυπικές. Το Σεπτέμβριο του 2003 η έλευση του Νίκου Χατζηνικολάου στον Alpha βρίσκει τη Ρούλα στη θέση της οικοδέσποινας του πρωινού προγράμματος του σταθμού. Ο Νίκος Χατζηνικολάου είχε αναλάβει να ενισχύσει το ενημερωτικό προφίλ του σταθμού και η πρώτη κόντρα θα έρθει με αφορμή ένα έκτακτο δελτίο ειδήσεων. Η Ρούλα δεν υπακούει στην εντολή να διακόψει την εκπομπή της για έκτακτο δελτίο και ο τότε γενικός διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης κατευθύνεται έξαλλος προς το κοντρόλ και δίνει εντολή να βγει άμεσα το δελτίο. Η κατάσταση… επιδεινώνεται όταν το καλοκαίρι ο Νίκος Χατζηνικολάου δηλώνει καλεσμένος στο «ΟΛΑ» πως θα ήθελε στην παρουσίαση του πρωινού του Alpha την Ελένη Μενεγάκη. Η Ρούλα θα απαντήσει λίγο αργότερα μέσω της εκπομπής του Τέρενς Κουίκ πως δεν την ενδιαφέρει να παραμείνει στο πρωινό, καθώς πήρε μια ζώνη ανύπαρκτη και την έχτισε μέσα σε 3 χρόνια….

Οι σχέσεις Νίκου Χατζηνικολάου και Ρούλας αποκαταστάθηκαν κάποια χρόνια αργότερα. Με δική του πρωτοβουλία η Ρούλα επέστρεψε στο κανάλι της Κάντζας για να κάνει τις «Τρεις ευχές». Οι σχέσεις τους παρέμειναν καλές, μέχρι που ήρθε το δημοσίευμα για την υγεία της Ρούλας στην εφημερίδα του Νίκου Χατζηνικολάου.