Ρωμανιάς – Παπαδόπουλος: Άγριος καβγάς για τη Χρυσή Αυγή!

Ένταση εκτός ορίων! Σηκώθηκε από τη θέση της η Έλλη Στάη για να τους ηρεμήσει!

«Πρεμιέρα» στους καβγάδες των έκτακτων τηλεοπτικών εκπομπών για τις εκλογές έκαναν απόψε ο Γιώργος Ρωμανιάς – Υποψήφιος ευρωβουλευτής με τους Ανεξάρτητους Έλληνες και ο Ανδρέας Παπαδόπουλος – Υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη ΔΗΜΑΡ. Οι δυο τους, καλεσμένοι στην εκπομπή του ALPHA, αντάλλαξαν βαρείς χαρακτηρισμούς λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση των exit poll.

Η φράση του κ. Παπαδόπουλου ότι ανατρίχιασε με το ποσοστό που πήρε η Χρυσή Αυγή, ενόχλησε τον κ Ρωμανιά, ο οποίος είπε: «Αυτός είναι ο ελληνικός λαός τον οποίο πρέπει να σεβόμαστε και τη γνώμη του πρέπει να την αντιλαμβανόμαστε όχι με ανατριχίλες, αλλά με προβληματισμούς».

Άμεση και έντονη ήταν η απάντηση του υποψήφιου ευρωβουλευτή της ΔΗΜΑΡ: «Εγώ δικαιούμαι να ανατριχιάζω όταν νεοναζί παίρνουν αυτά τα ποσοστά. Αν εσάς δεν σας ενοχλεί είναι δικαίωμά σας. Κοιτάξτε να πάρετε ψηφαλάκια από τη Χρυσή Αυγή! Μπράβο σας»!

Ο Ανδρέας Παπαδόπουλος συνέχισε λέγοντας: «Εγώ αυτόν που ψήφισε Χρυσή Αυγή δεν τον σέβομαι. Αυτόν που είναι με τους ναζί δεν τον σέβομαι! Εσείς να τον σέβεστε και να συνυπάρχεται μαζί τους! Εγώ δεν είμαι συνομιλητής της Χρυσής Αυγής». 

Εξοργισμένος ανταπάντησε ο Γιώργος Ρωμανιάς: «Ξέρετε την προσωπική μου ιστορία; Αν δεν την ξέρετε, να την μάθετε! Είναι γνωστό το πολιτικό μου στίγμα».

Χρειάστηκε η παρέμβαση της Έλλης Στάη για να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να συνεχιστεί η μετάδοση των αποτελεσμάτων…