Ρένια Λουιζίδου: Δεν έχω πληρωθεί ακόμα από το » Αμάρτημα της Μητρός μου!»

Διαβάστε περισσότερα!

Η Ρένα Λουιζίδου μιλάει στο Clam και στην Κατερίνα Θεοδωρακοπούλου για την  εβδομαδιαία σειρά του ΑΝΤ1, Αμάρτημα της μητρός μου» και δηλώνει πως ακόμα δεν έχει πληρωθεί…

Η σειρά θα συνεχιστεί και του χρόνου;

Ναι, αλλά δεν μου έχει ανακοινωθεί ο ακριβής αριθμός επεισοδίων. Όλα είναι ρευστά. Όλα γίνονται στο…παρά πέντε πια.

Τα χρήματά σας τουλάχιστον για τα μέχρι τώρα επεισόδια τα έχετε πάρει;

Δεν έχω πληρωθεί ακόμα.

Και σας αγχώνει;

Ε, τι να με κάνει; Με προβληματίζει , αλλά και με θυμώνει ότι έπειτα από τόσα χρόνια επαγγελματικής πορείας βρισκόμαστε στον αέρα…Δεν είναι καλό να γκρινιάζουμε, βέβαια, γινόμαστε ενοχλητικοί στον κόσμο που τραβάει πολύ πιο χοντρά ζόρια. Αυτό, πάντως, που με αγχώνει πολύ περισσότερο από όλα είναι ότι είμαι η μαμά ενός μικρού παιδιού. Δεν έχω όμως την πολυτέλεια να ασχοληθώ με το…άγχος, πρέπει να ασχοληθώ με την επιβιωσή μου.

Για να επιβιώσετε, ποιο άλλο επάγγελμα θα μπορούσατε να κάνετε;

Ύστερα από 25 χρόνια σε αυτή τη δουλειά έχω ξεχάσει να κάνω όλα τα υπόλοιπα. Εξάλλου, αυτό είναι και το άσχημο για τους ηθοποιούς της γενιάς μου. Είμαστε νέοι να αποσυρθούμε και παλιοί για να κάνουμε καριέρα κάπου αλλού. Αν φτάσω σε αυτό το σημείο κατάρρευσης, θα κάνω τα πάντα, δεν έχω τέτοια θέματα.

Τι θεωρείται ότι έφταιξε και δεν πήγε καλά το «Αμάρτημα της μητρός μου»;

Αυτό είναι υποκειμενικό. Ο Αλέξανδρος Ρήγας έχει αφήσει το προσωπικό του στίγμα και σε αυτή τη σειρά και μόνο γι΄αυτό έχει πετύχει. Από την ώρα όμως που κάνεις μια δουλειά και εκτίθεσαι, είσαι υππψρεωμένος να δεχτείς την κριτική. Κάνεις δεν χαίρεται με την κακή, αλλά έτσι είναι τα πράγματα. Πέρα από εκεί υπάρχει η κριτική του  κόσμου και αυτλη του χώρου. Πολλές φορές δεν συμβαβίζουν.

Έχετε συνηθίσει στο να ακούτε αρνητικά σχόλια;

Είναι μέσα στο παιχνίδι αυτό. Τη μία χρονιά μπορεί να ακους τα καλύτερα και την άλλη τα χειρότερα. Θεωρώ ότι δεν έχω υποστεί κάποια καθολική απόρριψη. Έχω πέσει στα μαλακά, αλλα όταν ακούω κάτι, βεβαίως με στεναχωρεί και με προβληματίζει. 

Οικονομικές εκπτώσεις έχετε κάνει;

Δείξτε μου έναν Έλληνα που δεν έχει δεχτεί μειώσεις. Μόνο οι Έλληνες βουλευτές. Όλοι οι άλλοι έχουμε ρίξει το κασέ μας.

Tα σημάδια του χρόνου τα φοβάστε;

Δεν χαίρομαι που βλέπω ότι μεγαλώνω, αλλά δεν ξυπνάω πανικόβλητη τρέχοντας στον καθρέφτη για να δω πως είναι οι ρυτίδες μου ή χαλάρωση και η κυτταρίτιδα. Θέλω να μεγάλωνω αξιοπρεπέστατα, δεν θέλω να παρέμβω «χοντρά» στο πρόσωπο μου.

Μπότοξ έχετε κάνει;

Όχι ακόμα. Έχω κάνει όμως λιποαναρρόφηση μετά την εγκυμοσύνη μου.

Διαβάστε ακόμη:

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το zappIT στα παρασκήνια της σειράς «Το αμάρτημα της μητρός μου»


Καυτά φιλιά μεταξύ ανδρών στο Αμάρτημα της μητρός μου!

Συνεχίζονται τα ευτράπελα στο «Αμάρτημα της μητρός μου»… με εκλεκτές παρουσίες να βάζουν το χεράκι τους!

Οι ηθοποιοί ουρλιάζουν και χειρονομούν σαν νήπια σε διάλειμμα παιδικού σταθμού»! Ποιά το λέει για το «Αμάρτημα της μητρός μου» ;

Ρένια Λουιζίδου: Ο Αλέξανδρος Ρήγας ήθελε να γράψει ένα παραμύθι