Ραγίζουν καρδιές τα λόγια της μάνας του Αλέξανδρου! «Δεν με άφησαν να τον θάψω με τα χέρια μου…»

Αλέξανδρος Καρασαβίδης

«Πήγα και είδα το παγκάκι που βρήκαν το παιδί…  Το βράδυ της Ανάστασης παρακάλεσα την Παναγία και είπα…».

Η τραγική μητέρα του Αλέξανδρου Καρασαβίδη που για οκτώ ολόκληρα χρόνια έψαχνε το παιδί της, μίλησε στην Αγγελική Νικολούλη μετά τις μακάβριες αποκαλύψεις που έφερε στο φως η εκπομπή. «Με καίει που βρέθηκε εδώ κοντά στο σπίτι μας και δεν με ειδοποίησαν… αλλά κι εγώ δεν είχα δηλώσει σωστή ημερομηνία… Δεν την είχα συγκρατήσει… Το παιδί μου έφευγε κι ερχόταν…».

[dfp_ads id=236982]

Φως στο Τούνελ: Η Αγγελική Νικολούλη μαθαίνει στον αέρα ότι είναι νεκρός ο γιος της καλεσμένης της!

Είχε αντιληφθεί το βράδυ που βρισκόταν στο στούντιο, ότι η Αγγελική Νικολούλη γνώριζε την αλήθεια για τον Αλέξη  της. «Δεν μου το’ πες, αλλά σφίχτηκε ο λαιμός μου. Έλεγα στη νύφη μου κάτι έχει γίνει, κάτι κακό…». Μιλώντας στη δημοσιογράφο άφησε τον πόνο της και τον καημό της να ξεχειλίσουν… «Δεν με άφησαν να το βρω. Να το ‘παιρνα με τα χεράκια μου να το ‘θαβα… Πήγα και είδα το παγκάκι που βρήκαν το παιδί…

Έχασα το παιδί μου από αυτούς που καταστρέφουν τα παιδιά του κόσμου εδώ στο Μενίδι

Το βράδυ της Ανάστασης παρακάλεσα την Παναγία και είπα: Εσύ που ξέρεις τι είναι να χάνεις το παιδί σου, δώσε μου ένα σημάδι… Και μου το έδωσε. Με πήρατε τηλέφωνο και έτσι έμαθα την αλήθεια… Έχασα  το παιδί μου από αυτούς που καταστρέφουν τα παιδιά του κόσμου εδώ στο Μενίδι. Έρχονται μανάδες που έχουν χάσει τα παιδιά τους από εμπόρους εδώ γύρω , με παρηγορούνε και κλαίνε μαζί μου… Σ’ ευχαριστώ Αγγελική μου που μου έδωσες την απάντηση…».

Πηγή: anikolouli.gr