Ράδιο Αρβύλα: Στην κορυφή της τηλεθεασης και τη σεζον 2014-2015

Τι έδειξαν οι μετρήσεις για τον Αντώνη Κανάκη και την παρέα του;

Οι Ράδιο Αρβύλα μας ευχήθηκαν «καλό καλοκαίρι» με το χαρακτηριστικό τους μουσικό μήνυμα «Always look on the bright side of life», τη Δευτέρα 8 Ιουνίου και έκλεισαν άλλη μία επιτυχημένη σεζόν, την όγδοη στη σειρά, η οποία κατάφερε να ξεπεράσει σε επιτυχία ακόμη και τις προηγούμενες.

Για μια ολόκληρη χρονιά, η παρέα από τη Θεσσαλονίκη μας χάρισε μοναδικές στιγμές με καυστική πολιτική σάτιρα, ανεπανάληπτες ατάκες, αλλά και συγκινητικά στιγμιότυπα, κατακτώντας και πάλι την κορυφή της τηλεθέασης.

Για τη σεζόν 2014-2015, το Ράδιο Αρβύλα έκλεισε με μέσο όρο μεριδίου τηλεθέασης 38,8% στο δυναμικό κοινό 15-44, ενώ τις περισσότερες φορές σε επίπεδο εκπομπής η τηλεθέαση ξεπερνούσε το 40% και σε επίπεδο τετάρτων το 50%. Οι τηλεθεατές δε, που παρακολούθησαν την εκπομπή έστω και για ένα λεπτό άγγιξαν τους 2.200.000.

Οι Ράδιο Αρβύλα κινήθηκαν και φέτος σε υψηλά ποσοστά τηλεθέασης σε όλα τα κοινά, καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν. Η διαφορά από το δεύτερο κανάλι στους 15-44, άγγιξε τις 25 μονάδες, ενώ στο σύνολο του κοινού οι Ράδιο Αρβύλα προηγήθηκαν με 14 μονάδες διαφορά.