R. Pattinson – K. Stewart: Καυτά φιλιά και αγκαλιές μετά την επανασύνδεση!

Δείτε φωτογραφίες...

 Σαν να μην πέρασε μια μέρα για το γνωστό ζευγάρι. Ο Robert Pattinson, όχι μόνο έχει συγχωρέσει την αγαπημένη του Kristen Stewart μετά το ροζ σκάνδαλο και την κρυφή σχέση της με τον σκηνοθέτη της, αλλά δείχνει να είναι και πολύ ευτυχισμένος στο πλευρό της.

Ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε σε τρυφερές στιγμές να ανταλλάσσουν φιλιά και αγκαλιές και να επιβεβαιώνουν την είδηση πως είναι και πάλι μαζί, κάνοντας τους φανατικούς θαυμαστές τους να χαρούν.

Στις αποκλειστικές φωτογραφίες του ζευγαριού από τις χαλαρές στιγμές που πέρασαν την Τετάρτη στο νέο τους σπίτι στο Λος Άντζελες, που δημοσίευσε το popsugar, βλέπουμε τον Robert να αγκαλιάζει τρυφερά να φιλά την αγαπημένη του.

Αξίζει να αναφέρουμε πως μέχρι στιγμής είχαμε δει τις πρώτες φωτογραφίες από την κοινή εμφάνιση του ζευγαριού, αλλά τα “καυτά” φιλιά ήρθαν να επιβεβαιώσουν την επανασύνδεσή τους

Η επόμενη επίσημη κοινή τους εμφάνιση τους θα γίνει σε λίγες μέρες, που ξεκινάει η περιοδεία για την προώθηση της νέας ταινίας του Twilight, με αποκορύφωμα της 12η Νοεμβρίου, που και οι δύο μαζί θα εμφανιστούν στο κόκκινο χαλί, στην επίσημη πρεμιέρα τους.

Δείτε φωτογραφίες από τις τρυφερές στιγμές του ζευγαριού: