Ρ. Μακρή στο ΣΚΑΪ: Επιζητούν την πολιτική και σωματική μου εξόντωση

Για τις μηνύσεις εναντίον δημοσιογράφων, καθώς και τη σύλληψη της Δέσποινας Κονταράκη για το άρθρο της στον "Ελεύθερο Τύπο", μίλησε η Ραχήλ Μακρή στην εκπομπή "ΣΚΑΪ" του Νίκου Ευαγγελάτου, τονίζοντας ότι "θα πρέπει όλοι να πάνε στη δικαιοσύνη και να αποδείξουν τα γραφόμενά τους".

«Από πότε βαφτίζεται δικαίωμα η συκοφαντία; Η συκοφαντία και ανάρτηση προσωπικών δεδομένων είναι ή δεν είναι κακούργημα; Δεν έχω δικαίωμα να καταφύγω στη δικαιοσύνη και όταν κινδυνεύει η σωματική μου ακεραιότητα, λόγω του προκλητικού δημοσιεύματος;», είπε αρχικά η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, τονίζοντας ότι όλοι είναι ίσοι απέναντι στη δικαιοσύνη. Βέβαια, στην περίπτωση που κάποιος πολίτης μηνύσει την κα Μακρή, η υπόθεση θα πρέπει να περάσει από τη Βουλή και στη συνέχεια να αρθεί η βουλευτική ασυλία της.

Αναφερόμενη στο άρθρο της Δέσποινας Κονταράκη, υποστήριξε ότι: «Σε όλο το άρθρο με την ανάρτηση προσωπικών δεδομένων φαίνεται ξεκάθαρα ότι έγινε με δόλο. Το άρθρο προσπαθεί να με ταυτίσει με τάγματα εφόδου και με δολοφονίες νεαρών παιδιών… Αυτό λέγεται αλητεία, όχι δημοσιογραφία. Όπως φαίνεται, δεν θέλουν μόνο την πολιτική μου εξόντωση, αλλά επιζητούν και τη σωματική μου εξόντωση».

Αμέσως μετά, κατηγόρησε τα ΜΜΕ ότι «είναι κατευθυνόμενα», παρά το γεγονός ότι η ίδια επιλέγει να προβάλλεται και να τοποθετείται για θέματα της επικαιρότητας.

Στη συνέχεια παραδέχτηκε ότι: «Ανέφερα στην επιτροπή της Βουλής ότι έχουμε χούντα. Είπα πως με αυτά που κάνετε, οι πολίτες θα σας κρεμάσουν…».