Ρ. Αντωνίου: Η πρόταση από τον Alpha και η πρεμιέρα στη Ρώμη!

Δείτε φωτογραφίες από τη πρεμιέρα του θεατρικού show που συμμετέχει η Ρία Αντωνίου

 Πρόταση για να βρεθεί στο πλευρό της Ναταλίας Γερμανού και στο πλατό του Mες στην καλή χαρά δέχθηκε σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TLIFE, η όμορφη Ρία Αντωνίου η οποία τον τελευταίο χρόνο μας έχει ξαφνιάσει ευχάριστα, τόσο με τις χορευτικές της ικανότητες όσο και με την καριέρα που έχει ξεκινήσει στην Ιταλία!

Η Ρία χάρηκε πάρα πολύ με την πρόταση αυτή αλλά σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του TLIFE, η απάντησή της αναμένεται να είναι αρνητική αφού οι υποχρεώσεις της στην γειτονική Ιταλία δεν της επιτρέπουν να αναλάβει μια τέτοια τηλεοπτική δέσμευση. Ωστόσο, ακόμα όλα είναι ανοιχτά.

Χθες η Ρία είχε στο Fiuggi στη Ρώμη πρεμιέρα στο θεατρικό show που συμμετέχει. Ενώ θα ακολουθήσει περιοδεία σε όλη την Ιταλία! Στο show συμμετέχουν διάσημοι παρουσιαστές της Ιταλικής τηλεόρασης και όσοι ξεχώρισαν στο Dancing with the stars και τους αγάπησε το Ιταλικό κοινό.

Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες από την πρεμιέρα του show που είχε μεγάλη επιτυχία αλλά και από το πάρτυ που ακολούθησε σε γνωστό εστιατοριο της Ρώμης!