Ψήνεστε για παρέα; Η τέλεια αφορμή… στη χαμηλότερη τιμή!

Εκπληκτική προσφορά της Dealber για ένα... λαχταριστό μπάρμπεκιου! Μην αργείτε ... ψηθείτε να κάνετε τώρα την παραγγελία!

Ψήνεστε για μπάρμπεκιου; Είστε λάτρεις του καλοψημένου κρέατος και ποικίλων άλλων εδεσμάτων; Θέλετε να προσκαλείτε φίλους που έχουν τις ίδιες γευστικές προτιμήσεις με εσάς και να απολαμβάνετε από κοινού τη διαδικασία του ψησίματος, που όλοι ξέρουμε τι αποτέλεσμα έχει στον ουρανίσκο;

Αν τα παραπάνω σας φαίνονται οικεία, τότε μπορούμε να μαντέψουμε ότι το μπάρμπεκιου είναι για σας μια αγαπημένη συνήθεια. Η Dealber, πιστός σύμμαχος στις ανάγκες του καταναλωτή, σας παρουσιάζει με υπερηφάνεια μια εκπληκτική προσφορά!

Το κυλινδρικό μπάρμπεκιου BBQ CLASSICS, λειτουργεί με κάρβουνο, σεβόμενο το περιβάλλον, έχει πλευρική λαβή και ρόδες για εύκολη μεταφορά, αλλά και σχάρα από ανοξείδωτο χάλυβα. Επιπλέον, η μεγάλη επιφάνεια ψησίματος, δίνει τη δυνατότητα να εξοικονομείτε χρόνο, βάζοντας πάνω πολλές λιχουδιές!

Αν δεν έχετε πειστεί ακόμα, σας προκαλούμε να δείτε την προσφορά του κουπονιού της dealber.gr και να αναλογιστείτε, πόσα λουκούλλεια γεύματα μπορείτε να απολαύσετε με τόσο χαμηλό κόστος!