Προβοκάτσια: Πρεμιέρα απόψε για τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο

Απόψε στις 11:15 στον ΣΚΑΪ.

Πρεμιέρα για την «Προβοκάτσια ΤΙΒΙ» στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου στις 11.15 μ.μ. με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο. «Προβοκάτσια ΤΙΒΙ» ένα talk show …κομμένο και ραμμένο στο προκλητικό και intellectual (διανοουμενίστικο) ύφος του Κωνσταντίνου Μπογδάνου.

Η επισκόπηση της εβδομαδιαίας επικαιρότητας αποκτά άλλη διάσταση μέσα από την καυστική και τεκμηριωμένη ματιά του πιο ανατρεπτικού δημοσιογράφου της ελληνικής τηλεόρασης. Το πλατό του «ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΤΙΒΙ» κάθε Παρασκευή φιλοδοξεί να γίνει το επίκεντρο της ψυχαγωγικής ενημέρωσης της βραδινής ζώνης με διάσημους καλεσμένους, live μπάντα και την τραγουδίστρια Ιωάννα Σεβοπούλου σε έναν πολύ ειδικό ρόλο.


Ο Κωνσταντίνος ετοιμάζεται να ξεδιπλώσει το ταλέντο του σε πολλά επίπεδα, αφού εκτός από παρουσιαστής, δημοσιογράφος, πολιτικός αναλυτής και σχολιαστής πρωτότυπων θεμάτων – μέσα από ελληνικά και ξένα video, πρωτοσέλιδα και φωτογραφίες – θα παίζει μουσική, θα τραγουδάει κομμάτια σε δικούς του στίχους και θα κάνει διάλογο ζωντανά με το κοινό στο πλατό.

Από τις 4 Δεκεμβρίου και κάθε Παρασκευή βράδυ στις 11:15, βουλιάξτε στον καναπέ σας, χαλαρώστε, συντονιστείτε με το «Προβοκάτσια ΤΙΒΙ» και αφήστε τον εαυτό σας να εκπλαγεί από την νέα διάσταση της ψυχαγωγίας του ΣΚΑΙ.