Προβληματισμός στον Alpha για τα νούμερα τηλεθέασης της Κατερίνας Καινούργιου

Τι δείχνουν οι μετρήσεις για την πορεία του "Λόγω TiVis";

Μεγάλος προβληματισμός φαίνεται ότι επικρατεί στο κανάλι της Κάντζας κι ενώ η τηλεοπτική σεζόν δεν έχει ακόμα καλά καλά ξεκινήσει. Όχι, ο προβληματισμός δεν είναι γενικός, καθώς τα περισσότερα προγράμματα του Alpha έχουν αγαπηθεί πολύ από τους τηλεθεατές και αυτό αποτυπώνεται καθημερινά στους πίνακες τηλεθέασης. Αποτυπώνεται όμως και η χαμηλή επίδοση της εκπομπής «Λόγω TiVis», και είναι αυτό που «ταλαιπωρεί» τις τελευταίες μέρες τους υπεύθυνους του σταθμού.

Η Κατερίνα Καινούργιου και η τηλεοπτική της παρέα όχι μόνο δεν απέδωσαν τα προσδοκώμενα, αλλά κινούνται και αρκετά χαμηλότερα από αυτά. Παρά το γεγονός ότι προηγείται του «Λόγω TiVis» η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη που σημειώνει υψηλή τηλεθέαση σε όλα τα κοινά, και ακολουθεί το τηλεπαιχνίδι του Χρήστου Φερεντίνου που ξεπερνά σε τηλεθέαση όλους τους αντιπάλους του, η Κατερίνα Καινούργιου που βρίσκεται στη μέση δεν καταφέρνει να κερδίσει κάτι. Ούτε η «προίκα» που της αφήνει η «Ελένη», ούτε η αναμονή για το «Άκου τι είπαν» είναι σε θέση να βοηθήσουν την απογευματινή εκπομπή του Alpha. Και όλα αυτά ενώ δεν έχουν μπει ακόμα στη μάχη οι βασικοί ανταγωνιστές της Κατερίνας που δεν είναι άλλοι από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και τη Μαίρη Συνατσάκη.

Αξίζει να σημειώσουμε, ότι η εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου που βρίσκεται απέναντι από το «Λόγω TiVis» με εντελώς διαφορετικό περιεχόμενο και θεματολογία, καταφέρνει να κρατά τους τηλεθεατές της και να κινείται σχεδόν ανεπηρέαστη στους πίνακες της Nielsen. Για παράδειγμα, χθες, Δευτέρα, σύμφωνα με τις μετρήσεις για το χρονικό διάστημα από τις 16:00 έως τις 17:45, η «Tatiana Live» σημείωσε: Γενικό Σύνολο 15,3% – Δυναμικό Κοινό 11,2% – Γυναίκες 25-44 15,1%. Την ίδια ώρα, το «Λόγω Tivis» περιοριζόταν σε: Γενικό Σύνολο 7,4% – Δυναμικό Κοινό 10,6% – Γυναίκες 25-44 11,1%.

Γιώργος Σκρομπόλας

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης

*Τα στοιχεία τηλεθέασης αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων