Πρωτοφανές το ποσό που συγκεντρώθηκε στο ΜΙΛΑ για τα Παιδικά Χωριά SOS!

Όσο υπάρχουν άνθρωποι!

Ένα πρωτοφανές ποσό για την εποχή της κρίσης κατάφερε να συγκεντρωθεί κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Μίλα» με την Τατιάνα Στεφανίδου για τις οικογένειες που στηρίζουν τα Παιδικά Χωριά SOS.

Η Τατιάνα αφιέρωσε χθες το μεγαλύτερο χρόνο της εκπομπής στο έργο των Παιδικών Χωριών SOS και η ανταπόκριση του κόσμου ήταν κάτι παραπάνω από συγκινητική, αφού μέσα σε μιάμιση ώρα συγκεντρώθηκαν περίπου 130.000 ευρώ!

Τα Παιδικά Χωριά SOS, έχουν αναλάβει τη στήριξη 1000 οικογενειών που ήρθαν σε δύσκολη θέση λόγω της κρίσης και αδυνατούν να προσφέρουν στα παιδιά τους τα βασικά αγαθά. Θα μπορούσαν να είναι οι οικογένειες της «διπλανή πόρτας», αφού πρόκειται για οικογενειάρχες που είχαν μια καλή δουλειά αλλά την έχασαν με αποτέλεσμανα φθάσουν ξαφνικά στα όρια της φτώχειας. Τα Παιδικά Χωριά SOS, έχουν αναλάβει την οικονομική στήριξη των οικογενειών αυτών και τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν θα είναι ένα βάλσαμο για όλους και κυρίως για τα παιδιά των οικογεινειών αυτών!

Στην εκπομπή της Τατιάνας εκτός από τον γενικό διευθυντή κ. Γιώργο Πρωτόπαπα, φιλοξενήθηκε η ηθοποιός Δωροθέα Μερκούρη, που εργάζεται εθελοντικά για τα Παιδικά Χωριά, οικογένειες που είχαν την ατυχία να βρεθούν σε δεινή οικονομική θέση ενώ σε ζωντανή σύνδεση, εμφανίστηκε ο frontman των Onirama, οι οποίοι σύνθεσαν ένα τραγούδι για τον ίδιο καλό σκοπό!

Οι Onirama, προσφέρουν μέρος των εσόδων των ψηφιακών πωλήσεων του νέου χριστουγεννιάτικου τραγουδιού τους με τίτλο «Στην Πόλη των Αγγέλων».Το κομμάτι δημιουργήθηκε με τη βοήθεια των παιδιών της παιδικής χορωδίας ROSARTE κι αφιερώνεται στα παιδιά των Παιδικών Χωριών SOS και στα παιδιά όλου του κόσμου.

Αν θες και συ να βοηθήσεις όσο μπορείς , μπορείς με ένα απλό τηλεφώνημα ή ένα sms να δώσεις σημαντική βοήθεια και ανακούφιση σε αυτούς που έχουν μεγάλη ανάγκη!