Πρώτο το MEGA σε τηλεθέαση ακόμα μία ημέρα

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης...

Το MEGA με συνεχή ροή ενημέρωσης και στη χθεσινή κρίσιμη ημέρα για τη χώρα, κέρδισε την εμπιστοσύνη των πολιτών και συνέχισε να δίνει τη «μάχη» της ενημέρωσης με επιτυχία. Ο μαραθώνιος ενημέρωσης ξεκίνησε στις 06.45 με την εκπομπή «Κοινωνία ώρα MEGA», με τον Δημήτρη Καμπουράκη και τον Γιώργο Οικονομέα.

Τη σκυτάλη παρέλαβαν στις 12.00 η Λίνα Δρούγκα, στις 16.00 η Μαρία Σαράφογλου και στις 20.00, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, η Όλγα Τρέμη, μαζί με τον Γιάννη Πρετεντέρη και τον Νίκο Ευαγγελάτο.
Ο ενημερωτικός μαραθώνιος ολοκληρώθηκε με τη ζωντανή έκτακτη ενημερωτική εκπομπή «Ελλάδα ώρα μηδέν» που μεταδόθηκε στις 23.30 και παρουσίασε ο Νίκος Ευαγγελάτος.

Μαζί τους όλο το δημοσιογραφικό και τεχνικό επιτελείο του MEGA, που είναι επί ποδός πλέον επί 24ωρου βάσεως, ενημερώνοντας καθημερινά τους πολίτες για τις δραματικές εξελίξεις. Στο σύνολο τηλεθέασης της χθεσινής ημέρας (30/06) το MEGA επικράτησε του ανταγωνισμού σημειώνοντας ποσοστό 21,2%.

Αλλά και στη ζώνη κοινής μετάδοσης (20.00-22.00) των κεντρικών δελτίων ειδήσεων, το δελτίο ειδήσεων του MEGA ήταν πρώτο, σημειώνοντας ποσοστό 20,1%, με τον ALPHA να ακολουθεί στη δεύτερη θέση με ποσοστό 14,7%.

Αναλυτικά: