Πρώτο το δελτίο του Mega στη μάχη των οκτώ

Δείτε αναλυτικά τα νούμερα τηλεθέασης στην πρώτη μάχη της σεζόν...

Οι ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις έφεραν πίσω πρόωρα όλο το δημοσιογραφικό δυναμικό των καναλιών, προκειμένου να μεταδώσουν στους τηλεθεατές όλα τα νεότερα μετά την παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα και την προκήρυξη εκλογών. Το βράδυ της Δευτέρας δόθηκε η πρώτη μάχη των οκτώ από την οποία αναδείχθηκε νικητής το Mega.

Όλγα Τρέμη, Γιάννης Πρετεντέρης και Νίκος Ευαγγελάτος έπιασαν και πάλι το τιμόνι του κεντρικού δελτίου του καναλιού της Μεσογείων και το οδήγησαν στην πρώτη θέση του πίνακα τηλεθεάσεων της Nielsen. Οι ειδήσεις του Mega σημείωσαν χθες ποσοστό 18,6%.

Η Μαρία Χούκλη έδωσε τη δική της μάχη από τη θέση του κεντρικού παρουσιαστή ειδήσεων του ΑΝΤ1, ενός δελτίου που έχει ακόμα νωπές τις πληγές από τις πρόσφατες απολύσεις των τεχνικών. Στο γενικό σύνολο τηλεθεάσης το κανάλι του Αμαρουσίου συγκέντρωσε το 16,1% του κοινού.

Η Μάρα Ζαχαρέα και ο Νίκος Χατζηνικολάου μπήκαν και αυτοί στη μάχη λίγο πριν τις 8 το βράδυ. Η τηλεθέαση του δελτίου του Star κυμάνθηκε στο 11%.

Εξαιρετικές ήταν οι επιδόσεις των δελτίων σε Alpha και ΣΚΑΪ που, όμως, παίζουν σε διαφορετικές ώρες κι ενώ δεν έχει ξεκινήσει ακόμα το νέο πρόγραμμα της σεζόν. Έτσι, στις 19:00 ο Alpha σκαρφάλωσε στο 26,4%, ενώ στις 21:00 ο ΣΚΑΪ έφτασε μέχρι το 18,8%, αφήνοντας πολύ πίσω της ΕΡΤ1 που δεν ξεπέρασε το 5,2%.

Γιώργος Σκρομπόλας

Δείτε τις μετρήσεις τηλεθέασης αναλυτικά