Πρωτιά στο δελτίο του MEGA αλλά με πτώση!

Πρώτη του μήνα σήμερα και όπως κάθε μήνα, έτσι και τώρα, βγαίνει ο μηνιαίος… λογαριασμός που για άλλους είναι «λυπητερή», ενώ σε κάποιους άλλους προκαλεί χαμόγελα.

 Όσον αφορά τα κεντρικά δελτία ειδήσεων, τις «ναυαρχίδες» της ενημέρωσης για τα τηλεοπτικά κανάλια, διαπιστώνουμε λοιπόν ότι το MEGA βρέθηκε πάλι στην κορυφή της κατάταξης και το μήνα Οκτώβριο.

Το κανάλι της Μεσογείων κατάφερε να συγκεντρώσει τους περισσότερους τηλεθεατές και μάλιστα να βρεθεί 8,6 μονάδες μπροστά από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 που βρέθηκε πάλι στη δεύτερη θέση της κατάταξης.

Ωστόσο, σε σχέση με το Σεπτέμβριο, διαπιστώνουμε ότι το δελτίο του MEGA τον Οκτώβριο έπεσε κατά 4,2 μονάδες. Πτωτική όμως, πορεία ακολούθησαν και όλα τα κεντρικά δελτία ειδήσεων, εκτός από του ALPHA που είναι το μόνο που σημείωσε άνοδο.

Αναλυτικά λοιπόν, στον παρακάτω πίνακα, μπορείτε να δείτε τους μέσους όρους των κεντρικών δελτίων ειδήσεων που μεταδόθηκαν από Δευτέρα έως Παρασκευή το μήνα Οκτώβριο, όπως και αυτούς του Σεπτεμβρίου και τη διαφορά που σημείωσαν.