Προθέρμανση για το Euro

Ποιο είναι το αποψινό τηλεοπτικό μενού;

17:00 ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΓΜΕΣ – ΑΝΤ1

Επεισόδιο 90: Η Ζωή με τον Νικόλα και τον Κωνσταντίνο κατορθώνουν τελικά να πάρουν το όπλο του Χάρη. Πιστεύουν ότι αυτό ίσως τους οδηγήσει στον δολοφόνο του Πέτρου. Έτσι, το παραδίδουν στον αστυνόμο Λέφα και περιμένουν τη βαλλιστική έκθεση. Ο Δημοσθένης μετά τη σύγκρουση που είχε με τη Λήδα κρατάει αποστάσεις. Είναι ενοχλημένος από τη συμπεριφορά της και της το δείχνει, αφήνοντάς την προβληματισμένη. Ο Στέφανος συναντάει τη Ναταλία και σε μια δυνατή σύγκρουση μεταξύ τους, της αποκαλύπτει πως ξέρει για τη μυστική συμφωνία της με τον Μάριο. Ο Χάρης ανακαλύπτει ότι το όπλο του κλάπηκε και αναστατωμένος, ζητάει βοήθεια από τον Νικήτα.

18:00 ΜΟΙΡΑΙΟΣ ΕΡΩΤΑΣ – MEGA

Επεισόδιο 54: Η Τουρκιάν, ευτυχώς, συνέρχεται στο νοσοκομείο. Η Εντά είναι στο πλευρό της αλλά εκείνη δεν θέλει ούτε να την αντικρύσει. Εντωμεταξύ, η Εντά έχει να αντιμετωπίσει την οργή της Μελντά που τη θεωρεί απολύτως υπεύθυνη για την κατάσταση της υγείας της μητέρας τους. Φορτωμένη με θλίψη και ενοχές η Εντά δεν αντέχει και ξεσπάει στον Χαρούν…

19:00 ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ – MEGA

Επεισόδιο 124: Η Τάνια κάνει κάποιες ερωτήσεις στον Δημήτρη που τον εξαγριώνουν. Ο Θόδωρος ζητάει από τον Σταύρο να επισημοποιήσει τη σχέση του με τη Μαρία και εκείνος της προτείνει να αρραβωνιαστούν στα γενέθλιά της. Η Βίκυ αποκαλύπτει στη Ζωή ότι ο πατέρας του Σταύρου ζει και μάλιστα έχουν συναντηθεί αρκετές φορές τον τελευταίο καιρό. Η Μαντώ μιλά στον Γιάννη για το φόβο της ότι ο Στράτος θα τις παρατήσει και θα πάει να βρει την ‘Ελσα κι εκείνος τη βεβαιώνει ότι θα σταθεί δίπλα της. Ο Σιμόν κάνει κράτηση σε ένα ακριβό εστιατόριο για να ευχαριστήσει τη Σάννυ που τον βοήθησε τόσο πολύ στο πρόβλημα που είχε με το κολέγιο αλλά στο ραντεβού τους τον περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη. Ο ‘Αρης γυρίζει σπίτι και οι απαιτήσεις του προβληματίζουν τη Φαίη…

21:30 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΡΜΕΝΙΑ – MEGA

H αντίστροφη μέτρηση για την συμμετοχή της Ελλάδας στο Euro έχει αρχίσει και το MEGA θα μεταδώσει ζωντανά τα κρίσιμα τεστ της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου λίγο πριν την έναρξη της διοργάνωσης των κορυφαίων ευρωπαϊκών Εθνικών ομάδων ποδοσφαίρου. Απόψε, ΕΛΛΑΔΑ – ΑΡΜΕΝΙΑ, στις 21.30 σε περιγραφή του Γιώργου Θαναηλάκη και ρεπορτάζ – σχόλιο του Γιάννη Θειακού. Ο αγώνας θα γίνει στη πόλη Κουφστάιν της Αυστρίας.

23:00 ΤΟ ΑΜΑΡΤΗΜΑ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΣ ΜΟΥ – ΑΝΤ1

Ο Στέφανος εντοπίζει τελικά την Κάτια στο χωριό της ξαδέλφης της, της Αντιγόνης. Τώρα όμως, ποιος εξηγεί στην περίεργη ξαδέλφη ποιος είναι αυτός ο τύπος, που πήρε τα βουνά; Για να μην την αφήσουν να ψυλλιαστεί κάτι μια λύση υπάρχει, το ψέμα! Έτσι, η Κάτια παρουσιάζει τον Στέφανο ως έναν βοηθό του κομμωτηρίου, τον Νούλη! Ο Στέφανος… ή Νούλης, αναγκάζεται να υποστηρίξει τον ρόλο του όσο καλύτερα γίνεται και να βρεθεί πολλές φορές σε δύσκολη θέση. Την ίδια στιγμή στην Αθήνα, ο «δαιμόνιος» δημοσιογράφος Ζαρόκωστας, έχει αρχίσει να υποπτεύεται τη σχέση Στέφανου – Κάτιας. Δεν μπορεί όμως ακόμα ν’ αποκαλύψει κάτι στον Απόστολο, αφού ο Αριστομένης βάζει μπρος τα «μαγικά» του και τον βγάζει… εκτός μάχης! Και όλα ίσως εξελίσσονταν ευκολότερα για τους δύο ερωτευμένους, αν ο Μανώλης δεν αναγνώριζε τελικά τον Στέφανο!

Διαβάστε ακόμα:

Τι τηλεθέαση έκαναν οι Ράδιο Αρβύλα στην τελευταία τους εκπομπή;