Πρωταγωνιστής σειράς που σημείωσε μεγάλη επιτυχία, κατέρρευσε μπροστά στα μάτια των ανήλικων παιδιών του!

Διαβάστε περισσότερα

 ​Τα αρνητικά συναισθήματα θλίψης, στεναχώριας και απογοήτευσης τον γονάτισαν. Ο λόγος για τον Γρηγόρη Ορφανουδάκη , που πολλοί τον θυμάστε από τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στο «Νησί», όπου υποδύονταν τον ταβερνιάρη «Παυλή». Ο ηθοποιός μίλησε στην εφημερίδα Espresso για την αδικιά που υφίσταται από τη γερμανική 
εταιρεία για την διαφήμιση του ούζου. » Όλο αυτό τον καιρό δέχομαι  πιέσεις οικογενειακές αλλά και επαγγελματικές. Οι εταιρίες πλέον δεν μας  πληρώνουν και πολλές φορέςμε φθάνουν στο σημείο να μην μπορώ να πάρω ούτε γάλα στα παιδιά μου.»

Και συνέχισε, » Δεν θέλω να φανώ ότι είμαι ο μόνος κακομοίρης σε αυτή τη χώρα, απλώς τυχαίνει να μοιράζομαι την περιπέτεια μου με τον κόσμο λόγω της δουλειάς μου. Φαντάζομαι, λοιπόν, ότι πολλές οικογένειες περνάνε πολύ χειρότερα από εμένα και στεναχωριέμαι»

Μετά από τόσο άγχος και στεναχώρια, μια μέρα που ήταν μόνος του στο σπίτι με τα παιδιά, ένα κοριτσάκι 4 ετών και ένα αγοράκι 2,5 ετών, λιποθύμησε ξαφνικά, μπροστά στα έκπληκτα μάτια τους, με αποτέλεσμα να σοκαριστούν. Όταν συνήλθε κάλεσε το ΕΚΑΒ , » Ζήτησα την βοήθεια των γειτόνων μου, για να κρατήσουν τα παιδιά μου μέχρι να επιστρέψει η γυναίκα μου από τη δουλειά.» Στο ΕΚΑΒ είπα: » Κανονίστε τι θα κάνετε ελάτε να με πάρετε γιατί είμαι μόνος μου με δύο ανήλικα παιδιά στο σπίτι. Εκείνοι εμφανίστηκαν επιφυλακτικοί στην αρχή νόμιζαν ότι τους κάνω πλάκα. Προτού καταρρεύσω, ένιωσα την πίεση να ανεβαίνει στα ύψη, την καρδιά μου να χτυπάει πολύ δυνατά και το κεφάλι μου να σπάει.Ξάπλωσα στον καναπέ.»Η κορούλα μου ήρθε κοντά και μου κράτησε το χέρι φωνάζοντας “μπαμπά, μπαμπά, μπαμπά”, και ο μικρός μου γιος υπέστη σοκ και έβαλε τα κλάματα».

Δυο μήνες μπαινόβγαινε στα νοσοκομεία ο ηθοποιός μέχρι να  διαπιστωθεί τι έχει.Τελικά, οι γιατροί διέγνωσαν πως πάσχει από αρτηριακή πίεση, αποτέλεσμα άγχους και στεναχώριας.

Διαβάστε ακόμη:

Ο Γιώργος Παπαδάκης αποκάλυψε ότι πέρασε έμφραγμα στην εκπομπή!

Το σοβαρό πρόβλημα υγείας της Άβας Γαλανοπούλου

Ηθοποιός από τη «Ζωή της Άλλης» σκέφτηκε να βάλει τέλος στη ζωή του!

Ο Τζώνυ Καλημέρης μιλάει για την περιπέτειά του με τον καρκίνο

Δύσκολες ώρες για τον ηθοποιό Τόνυ Άντονυ