Πρόσωπο έκπληξη σήμερα στην Αννίτα

Σε μια τηλεόραση… εκτός ορίων η Αννίτα συναντά τα… επείγοντα περιστατικά του Σαββατοκύριακου σε ένα group therapy για τα μικρά και τα μεγάλα της ζωής!

Η εκπομπή «Αννίτα SOS» έρχεται στoν Alpha για να ανοίξει γραμμή επικοινωνίας, να δώσει απαντήσεις σε ερωτήματα, να αναζητήσει δρόμους σε αδιέξοδα, να φέρει κοντά ανθρώπους που εκπέμπουν στην ίδια συχνότητα και να εστιάσει στην αισιόδοξη πλευρά της ζωής.

Σήμερα η Αννίτα θα φιλοξενήσει ένα πρόσωπο έκπληξη που αγαπήθηκε ιδιαίτερα από τον κόσμο. Ένας ταλαντούχος ηθοποιός, ενίοτε προκλητικός, ζεν πρεμιέ, σε μια εξομολόγηση ζωής.

Την Κυριακή 19 Ιανουαρίου, στο πλατό της εκπομπής θα φιλοξενηθεί μια γυναίκα που υπέφερε από κρίσεις πανικού και αγοραφοβίας. Η ζωή της είχε μετατραπεί σε έναν καθημερινό εφιάλτη. Θλίψη, απογοήτευση και φόβος ήταν τα συναισθήματα που βίωνε. Πως θα νιώσει όταν βρεθεί ανάμεσα σε τόσο κόσμο, όταν για χρόνια ζούσε απομονωμένη στο σκοτάδι; Επίσης, στην εκπομπή θα φιλοξενηθεί και ένας 53χρονος άνδρας που θέλει να δημοσιοποιήσει τον έρωτα του για μια γυναίκα που γνώρισε τυχαία. Ο λόγος που εκπέμπει SOS είναι γιατί έχει χάσει τα ίχνη της.

«Αννίτα SOS», με την Αννίτα Πάνια: Εκεί που τελειώνουν τα «πρέπει», αρχίζει η Αννίτα!