Προσοχή στο δρόμο! Τρία τροχαία σε λίγες ώρες! [vid]

Δεν ξεκίνησε και πολύ καλά η μέρα στους δρόμους της Αττικής! Τα ξημερώματα της Παρασκευής (16.12.2016) σημειώθηκαν τρία τροχαία, μεταξύ των οποίων μια καραμπόλα έξι αυτοκινήτων στην εθνική Αθηνών – Λαμίας.

Η καραμπόλα σημειώθηκε στο ρεύμα προς Λαμία, στο ύφος της Βαρυμπόμπης, όταν λόγω ολισθηρότητας του δρόμου, έξι αυτοκίνητα συγκρούστηκαν. Ευτυχώς, δεν υπήρξαν τραυματίες αλλά μόνο υλικές ζημιές.

Για λίγη ώρα έκλεισε ο δρόμος στο συγκεκριμένο σημείο, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ουρά ενός χιλιομέτρου, αλλά τα αυτοκίνητα απομακρύνθηκαν γρήγορα από το σημείο και η κυκλοφορία αποκαθίσταται σταδιακά.

Νωρίτερα τα ξημερώματα, οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του στην Κηφισίας, λίγο μετά τα Σίδερα Χαλανδρίου λίγο πριν από το νοσοκομείο Υγεία. Έπεσε πάνω σε στάση αλλά ευτυχώς εκείνη την ώρα δεν περίμενε κανείς το λεωφορείο. Ο οδηγός έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο Γεννηματά και σύμφωνα με πληροφορίες έχει τραυματιστεί ελαφρά.

Το video που ανέβασε στη σελίδα του στο Facebook ο δημοσιογράφος Λάμπρος Κωνσταντάρας είναι χαρακτηριστικό του τι έγινε…