Πρωινό mou: Τι θα δούμε τη σεζόν που έρχεται

Ποιοι θα πλαισιώνουν τον Μάρκο Σεφερλή;

Μπορεί να βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού, ωστόσο το κανάλι της Μεσογείων έχει ήδη αρχίσει να σχεδιάζει το πώς θα βγει στον τηλεοπτικό αέρα, το πρωινό ψυχαγωγικό πρόγραμμά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ZappIT αυτοί που μέχρι στιγμή είναι σίγουρα εντός της ομάδας του Πρωινόmou είναι η Βίκυ Παγιατάκη και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Τα ονόματα των Γρηγόρη Μπάκα και Νάσου Γουμενίδη που ακούστηκαν τις προηγούμενες εβδομάδες ως πιθανά για τη συμμετοχή τους στην εκπομπή δεν ισχύουν. Το κανάλι δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στον παρουσιαστή, αφήνοντάς τον να επιλέξει ο ίδιος αυτούς που θέλει πλάι του.

Ο Μάρκος Σεφερλής από την πλευρά του φαίνεται να θέλει να έχει δίπλα ανθρώπους από τον χώρο του θεάτρου, και συγκεκριμένα παλιούς του συνεργάτες με τους οποίους αισθάνεται άνετα. Αυτό είναι κάτι που οι υπεύθυνοι του καναλιού δείχνουν να σέβονται και να μην του χαλάν το «χατίρι» κάτι που δείχνει ότι το MEGA αλλάζει στρατηγική σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια που ήταν αυτό ο κυρίαρχος των αποφάσεων που αφορούσαν στις εκπομπές.

Ακόμα παραμένει άγνωστο το ποιος θα αναλάβει τη στήλη της μαγειρικής μετά και την αποχώρηση του Άκη Πετρετζίκη από το Πρωινόmou, αφού θα αναλάβει καθημερινή εκπομπή μαγειρικής και εβδομαδιαία ταξιδιωτική εκπομπή στο κανάλι, ενώ αδιευκρίνιστο μέχρι αυτή την ώρα παραμένει και το εάν θα συμπεριληφθεί στην ομάδα ο Χρήστος Νέζος, ο οποίος βρίσκεται πολλά χρόνια στο ΜEGA, αλλά και στην συγκεκριμένη εκπομπή.

Άλλη μία σκέψη του καναλιού είναι η αλλαγή των σκηνικών και του πλατό, που δεν θα παραμείνουν ίδια με τις προηγούμενες χρονιές, αφού πέρυσι σχολιάστηκε αρνητικά το γεγονός ότι το ζευγάρι Κωστόπουλος-Μπαλατσινού βγήκαν από το ακριβώς ίδιο σκηνικό που χρησιμοποιούσαν Λιάγκας –Σκορδά.

Όσο για τη συμμετοχή της Ελένης Τζαβαλιά στην ομάδα είναι δεδομένη, χωρίς ωστόσο να έχει διευκρινιστεί ακόμα ποιος θα είναι ο ρόλος της μέσα σε αυτήν.

Το Megaλο κανάλι φαίνει πώς δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στον Μάρκο Σεφερλή, ο οποίος θα έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για τις αποφάσεις που αφορούν στο Πρωινόmou.

Θα γνωρίζουμε περισσότερα στο τέλος του μήνα, όταν οι υπεύθυνοι και συντελεστές της εκπομπής θα επιστρέψουν από τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Παυλίνα Ντάσιου