Πρωινό mou: Σήμερα θα βρισκόταν η ομάδα, αλλά δεν..

Για ποιόν λόγο αναβλήθηκαν τα προγραμματισμένα δοκιμαστικά;

Ο χρόνος πιέζει και ακόμα η ομάδα που θα πλαισιώνει την Μάρκο Σεφερλή, δεν έχει ακόμα κλειδώσει. ‘Όπως είχαμε γράψει, εκτός από τη Βίκυ Παγιατάκη και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο , στην ομάδα της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής του Mega, προστέθηκαν η Δέσποινα Καμπούρη και ο Στέλιος Κρητικός.

Ωστόσο ,”ανοιχτές “ παραμένουν οι θέσεις του μάγειρα , αλλά και ενός δημοσιογράφου που θα ενταχθεί στην ομάδα της εκπομπής , μέχρι αυτήν την ώρα, παρά τα δοκιμαστικά που έκαναν την περασμένη εβδομάδα οι υπεύθυνοι του καναλιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ZappiT, σήμερα , θα γινόταν συνάντηση των συντελεστών της εκπομπής, προκειμένου, να δουν ανθρώπους που θα μπορούσαν να καλύψουν τις θέσεις αυτές, και να κάνουν δοκιμαστικά, κάτι που τελικά δεν έγινε.

Οι πληροφορίες μας λένε, πως ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τζαβαλιά , ενημέρωσαν το κανάλι ότι δε μπορούσαν να παραβρεθούν, ενώ η Δέσποινα Καμπούρη, βρισκόταν εκτός Ελλάδος και συγκεκριμένα στην Κωνσταντινούπολη, οπότε ήταν αδύνατο να βρεθεί στο στούντιο. Όσο για τους υπόλοιπους συντελεστές της εκπομπής ενημερώθηκαν τηλεφωνικά για την αναβολή της συνάντησης.

Παυλίνα Ντάσιου