Πρωινό- Μega με Μια: Παίζουν στα ίσα,μάχη μέρα- μέρα

Τι γίνεται με την τηλεμαχία της χρονιάς;Νωρίς για συμπεράσματα

Η ζώνη 10:00-13:00, είναι μια” εμπόλεμη ζώνη”, ειδικά φέτος , που Mega και Αντ1 έχουν βγάλει στον τηλεοπτικό αέρα τα δυνατά τους χαρτιά και παίζουν απέναντι.
Μπορεί αρχικά, πολύ να βιάστηκαν να βγάλουν συμπεράσματα, πως ο Μάρκος Σεφερλής θα είναι ο απόλυτος κυρίαρχος της φετινής σεζόν, αφού τις πρώτες μέρες σημείωνε ιδιαίτερα υψηλά νούμερα τηλεθέασης απέναντι στο Πρωινό ωστόσο, όσο περνάνε οι μέρες τα νούμερα ανάμεσα στις δυο εκπομπές διαμορφώνονται και η διαφορά μικραίνει.

Στα “καθαρά νούμερα”  χθες, οι δυο εκπομπές έπαιξαν στα ίσα. Ο μέσος όρος στα γενικά ήταν και για τια δυο προγράμματα στο 27,4%, ενώ ο μέσος όρος στο δυναμικό κοινό, ήταν για το Πρωινό 24,8% ενώ για το Mega με Μια ο μέσος όρος ήταν 33,2%., με τη διαφορά λοιπόν ανάμεσα στις δυο εκπομπές να είναι 8,5 μονάδες

Η αλήθεια είναι πως η διαφορά , ανάμεσα στα δυο προγράμματα δεν είναι αγεφύρωτη. Αν σκεφτεί κανείς τα υψηλότατα νούμερα των πρώτων ημερών του Σεφερλή, και τα σημερινά δεδομένα(και νούμερα), παρατηρούμε πως σε μικρό χρονικό διάστημα το Mega με Μια, “ξεφούσκώνει”.

Σίγουρα, ο Μάρκος έχει το κοινό του, είναι αγαπητός στον κόσμο και ιδιαίτερα στη νεολαία κάτι που φαίνεται και στις μετρήσεις στο νεανικό κοινό, αλλά το Πρωινό , με τη συνήθεια που έχει χτίσει με το τηλεοπτικό κοινό τόσα χρόνια φαίνεται να παίρνει πίσω, μέρίδιο  των των τηλεθεατών , που είχαν την περιέργεια να “τσεκάρουν” και το Mega με Μια, τις πρώτες μέρες.

Είναι νωρίς ακόμα για ξεκάθαρο αποτέλεσμα και νομίζω πως η μάχη μεταξυ των δυο εκπομπών θα παιχτεί μέρα -μέρα,, ενώ θα χρειαστεί χρόνο για να δούμε ποιο πρόγραμμα θα βγει κερδισμένο, στην πιο ενδιαφέρουσσ τηλεμαχία της χρονιάς.

Παυλίνα Ντάσιου