Πρεμιέρα αύριο για την Αγγελική Νικολούλη!

Το θρυλικό και πολυβραβευμένο Φως στο Τούνελ έρχεται στον Alpha την Παρασκευή, 2 Νοεμβρίου, για να καθηλώσει τους λάτρεις της έρευνας και του μυστηρίου.

 Η εκπομπή, που σε 17 χρόνια έχει εντοπίσει πάνω από 1.400 αγνοούμενους τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, και έχει συντελέσει στην εξιχνίαση 18 δολοφονιών, επιστρέφει πιο επίκαιρη από ποτέ.

Η Αγγελική Νικολούλη, με την πολύχρονη εμπειρία της αλλά και τη μεθοδική και επίμονη έρευνά της, θα σταθεί για μια ακόμη φορά στο πλευρό των συνανθρώπων μας, αναζητώντας τα ίχνη αυτών που εξαφανίστηκαν, κάτω από περίεργες συνθήκες. Παράλληλα, θα επιχειρήσει να ρίξει φως σε δύσκολες και περίπλοκες υποθέσεις που απασχολούν και τις αστυνομικές αρχές. Οι τηλεθεατές, συμμετέχοντας εθελοντικά στις έρευνες και συμβάλλοντας στη διαλεύκανση των υποθέσεων, θα έχουν για άλλη μια φορά τον δικό τους ξεχωριστό ρόλο στην εκπομπή.

Στην πρεμιέρα, το Φως στο Τούνελ θα επιχειρήσει να εξιχνιάσει μια ιδιαίτερη υπόθεση, ένα θρίλερ για γερά νεύρα…

Οι εκτιμήσεις περί πτώχευσης της χώρας, που κάποιοι εντέχνως διέρρεαν, τους αναστάτωσαν. Ο φόβος τους οδήγησε στις τράπεζες για να σηκώσουν τις καταθέσεις που είχαν, χωρίς να υπολογίσουν τους κινδύνους. Οι επιτήδειοι που καραδοκούσαν, δεν άργησαν να τους προσεγγίσουν με ένα σχέδιο διάσωσης για την περιουσία τους. Το παρατραπεζικό κύκλωμα ανέλαβε αμέσως δράση και ο εύκολος στόχος δεν άργησε να παγιδευτεί στα δίχτυα του. Το τηλεφώνημα–γρίφος, το μοιραίο ραντεβού, οι αναπάντητες κλήσεις, η απρόβλεπτη εξέλιξη… Τι θα φέρει στο φως η έρευνα της εκπομπής;

Φως στο Τούνελ, κάθε Παρασκευή στις 23:00, στον Alpha.

Διαβάστε ακόμα

Πώς θα εμφανιστεί η Αγγελική Νικολούλη; Με τι θα ασχοληθεί στην πρεμιέρα;

Το κινηματογραφικό τρέιλερ του «Φως στο Τούνελ»! Η ανανεωμένη Αγγελική Νικολούλη

Η Νικολούλη ξεκινά να ρίχνει «Φως στο τούνελ» της

H Αγγελική Νικολούλη αποκαλύπτει ποιά είναι η πρώτη υπόθεση που θα ασχοληθεί στον ALPHA!