Που θα …σουβλίσουν τον οβελία τα αστέρια της TV

Διαβάστε: Διαβάστε ποιοί θα βρίσκονται σε ποιους προορισμούς

Αν φέτος το Πάσχα βρεθείτε σε κάποιον από τους πρακάτω προορισμούς, είναι πολύ πιθανό στο διάβα σας να «πέσετε» πάνω σε κάποιον που …κάτι σας θυμίζει.

– Στα πανέμορφα Κύθηρα βρίσκονται ήδη η Κατερίνα Λέχου και ο σύντροφός της Μάνος Στρατάκης. Το ζευγάρι δέχθηκε με χαρά την πρόσκληση της καλής τους φίλης Μιρέλλας Παπαοικονόμου, που διαθέτει ένα από τα πιο όμορφα σπίτια στο νησί. Στην παρέα θα βρίσκονται και οι κουμπάροι της σεναριογράφου, Αιμίλιος Χειλάκης και Αθηνά Μαξίμου.

– Τις εργασίες ανακαίνισης των καινούργιων οικημάτων στο αγροτουριστικό συγκρότημα της Άχλας επιβλέπουν η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος. Η Ελένη φέτος έχει αρκετές ημέρες για να ξεκουραστεί, καθώς ο «Καφές» θα είναι μαγνητοσκοπημένος μέχρι και την Τετάρτη του Πάσχα. Στην παρέα του ζευγαριού βρίσκεται και ο Κωνσταντίνος Χαραντινιώτης, ο δάσκαλος γιόγκα που έχει στην εκπομπή της η Ελένη, όχι βέβαια για να τους παντρέψει τη Δευτέρα του Πάσχα, αλλά για να γυρίσουν όλοι μαζί τον οβελία την Κυριακή.

– Με φιλική της παρέα στις Σπέτσες θα κάνει Πάσχα η Ελεονώρα Μελέτη, αν και την Κυριακή του Πάσχα θα πρέπει να βρίσκεται στην Αθήνα για το live του «Dancing with the Stars». Το κοσμοπολίτικο νησί του Αργοσαρωνικού επέλεξε και ο δημοσιογράφος του MTV Γιώργος Σατσίδης για τις φετινές ολιγοήμερες πασχαλινές διακοπές του.

– Ο Σπύρος Χαριτάτος είχε μια δύσκολη τηλεοπτική σεζόν και τα πιο δύσκολα έρχονται το καλοκαίρι…Έτσι, αποφάσισε να ξεκουραστεί στο πατρικό του σπίτι στο Αίγιο Αχαΐας.

– Η Νατάσα Θεοδωρίδου βρίσκεται ήδη στη γενετειρά της, τη Θεσσαλονίκη, όπου και κάνει πρόβες για την πρεμιέρα της την Ανάσταση σε γνωστό νυχτερινό κέντρο. Κατά πάσα πιθανότητα θα την επισκεφθεί και η διάσημη αντροπαρέα των Κανάκη, Αρναούτογλου και Λάτσιου. Ο δεύτερος θα κάνει Πάσχα στο χωριό του στην Άνω Παναγιά, ενώ ο τρίτος θα αναχωρήσει για την Αθήνα ανήμερα της Κυριακής του Πάσχα για να κρίνει τους διαγωνιζόμενους του «Dancing».

– Ο Λάκης Λαζόπουλος όπως και ο Γιάννης Πάριος ψηφίζουν και φέτος σταθερά Πάρο. Στο σπίτι του Λάκη θα βρίσκεται πιθανότατα και η κολλητή του φίλη, Χρύσα Ρώπα. Στην παρέα ίσως να βρίσκεται και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, αν και μέχρι την τελευταία στιγμή δεν είχαν αποφασίσει με τη Ζέτα Μακρυπούλια αν θα πάνε στο κυκλαδίτικο νησί ή στην Αράχοβα. Και για τη Ζέτα βέβαια ισχύει ό,τι και για τους υπόλοιπους συμμετέχοντες στο «Dancing», να βρίσκονται δηλαδή στην Αθήνα νωρίς ανήμερα του Πάσχα.

– Πανευτυχείς μέλλοντες γονείς η Πέγκυ Ζήνα και ο Γιώργος Λύρας θα ξεκουραστούν στο πατρικό σπίτι του Γιώργου στο Ευπάλιο Ναυπάκτου. Αν ο Ηλίας Ψινάκης δεν επιλέξει εξωτερικό, θα βρίσκεται και αυτός στην παρέα τους.

– Πάντως, η Δήμητρα Ματσούκα ήδη ψήφισε εξωτερικό: Θα κάνει Πάσχα στις εξωτικές Μαλδίβες μαζί με τον αγαπημένο της, δημοσιογράφο Φώτη Βαλλάτο.

– Οικογενειακά θα περάσει τις γιορτές του Πάσχα στη γενέτειρά του, τη Λάρισα, ο ηθοποιός Αλέξης Γεωργούλης.

– Το ίδιο ισχύει και για το ζεύγος Αννίτας Πάνια – Νίκου Καρβέλα, που ήδη βρίσκονται στο σπίτι τους στην Καλαμάτα μαζί με το μικρό τους γιο, Ανδρέα.

-Ο Νίκος Χατζηνικολάου βρίσκεται οικογενειακώς στο Παρίσι

– Η Αγγελική Νικολούλη με την Πηγή Δεβετζή θα περάσουν στο χωριό της δεύτερης που βρίσκεται έξω από την Αλεξανδρούπολη

Πηγή: ΛΟΙΠΟΝ