Που θα δούμε τηλεοπτικά τον Νίκο Μουτσινά φέτος εκτός από τις «Τρίχες»;

Σε διπλό ταμπλό ο ταλαντούχος Νίκος...

Ο Νίκος Μουτσινάς όπως έχουμε γράψει, τελικά δεν κατέληξε σε συμφωνία με τον ΣΚΑΪ, για το τηλεπαιχνίδι «Ο πιο Αδύναμος Kρίκος» και μέχρι πριν λίγες μέρες, αυτό που γνωρίζαμε ήταν ότι θα πρωταγωνιστήσει στην τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1 «Τρίχες».

Ωστόσο, εκτός από αυτή του τη συνεργασία με τον ΑΝΤ1, οι υπεύθυνοι του καναλιού του Αμαρουσίου, έχουν και άλλα σχέδια για τον Μουτσινά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ZappIT, το κανάλι πιστεύει στις δυνατότητες του και θέλουν να τον αξιοποιήσουν και σε άλλο πόστο. Έτσι, μέσα στη φετινή τηλεοπτική σεζόν θα δούμε τον παρουσιαστή – ηθοποιό σε πολλά πράγματα στον ΑΝτ1, που θα προκαλέσουν αίσθηση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Νίκος Μουτσινάς έχει ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις στα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς «Τρίχες» και δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι ο Γιάννης Λάτσιος έχει πάει πολλές φορές και έχει παρακολουθήσει από κοντά τα γυρίσματα της σειράς. Μία από τις σκέψεις λοιπόν, του σταθμού για το πρόσωπο του, που είναι και η επικρατέστερη, είναι να αναλάβει θέση κριτή στο σόου των μεταμφιέσεων του ANT1, «Your Face Sounds Familiar».

Η θέση ταιριάζει γάντι στον Νίκο Μουτσινά που βλέπει πολύ θετικά αυτό το ενδεχόμενο.

Φυσικά, ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί, αφού το YFSF βγαίνει στο δεύτερο μισό της τηλεοπτικής σεζόν,  ωστόσο αν κάτι τέτοιο συμβεί, είναι σίγουρο πως θα έχει τεράστια επιτυχία και θα κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό, αφού ο Νίκος Μουτσινάς είναι το πλέον κατάλληλο πρόσωπο για να κρίνει τις μεταμφιέσεις των διαγωνιζομένων.

Ο παρουσιαστής που τόσο έχει αγαπήσει ο κόσμος για τις εύστοχες ατάκες του θα δώσει άλλο αέρα στο show και θα κερδίσει τις εντυπώσεις.

Παυλίνα Ντάσιου

Διαβάστε ακόμα:

Όλη η αλήθεια για το ναυάγιο της συνεργασίας του Νίκου Μουτσινά με τον ΣΚΑΪ

Η Κατερίνα Καινούργιου απαντάει για Μουτσινά – Ηλιάκη